Arbeidsfysiotherapie

Dreigt u door lichamelijke beperkingen en of blessures uit te vallen op uw werk? Onze specialisten helpen u graag bij het voorkomen hiervan. En mocht u onverhoopt toch al thuis zitten, dan bespoedigen we met gerichte zorg uw re-integratie. U kunt dus snel weer aan het werk.

Isokin 

Isokin Speerpunten arbeid en gezondheid

  • gespecialiseerd arbeidsfysiotherapeut
  • persoonlijk gerichte zorg voor snel herstel
  • werkplekobservatie en advies
  • voorlichting en training op locatie
  • Preventief Medisch Onderzoek

Samenwerking en begeleiding

Primair is onze zorg gericht op u en uw gezondheid. Daarbij werken wij samen met betrokken partijen als een arbodienst, bedrijfsarts(en) en natuurlijk uw werkgever. Hierdoor is iedereen op een passende manier betrokken en geinformeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken en kunt zich richten op herstel.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Eigenlijk heel logisch maar wordt in praktijk gauw vergeten. Informeer daarom naar ons werkplekadvies en ervaar hoe praktisch u de oorzaken kunt aanpakken. Wij geven inzichten in betere manieren van bewegen, veilig tillen, het gebruik van (ergonomische)hulpmiddelen en ergonomische inrichting en indeling van uw werkplek.

Meer weten?

Vul uw gegevens in via ons contactformulier en we nemen graag contact met u op. Voor u als werknemer maar ook als werkgevers