Diabetes Mellitus type 2

Suikerziekte (type 2) is een steeds meer voorkomende aandoening met grote gevolgen voor uw kwaliteit van leven. Met een beweegprogramma geven wij u handvatten voor een structurele en langdurige verbetering van uw leefstijl. U zult uw Diabetes veel beter in de hand kunnen houdenen zich beter voelen. Uw gezondheid is immers onbetaalbaar, het kost alleen soms wel doorzettingsvermogen.

Training in groepsverband

Wij beginnen uw beweegrpogramma met een intake van klachteninventarisatie, lichamelijk onderzoek en testen door een fysiotherapeut. De therapeut bepaalt of u voldoet aan de criteria voor deelname. Het  programma bestaat uit training in groepsverband middels een persoonlijk programma, adviezen en voorlichting. De trainingstijd is een uur en het hele programma duurt 13 weken. 

Vergoeding door verzekering

Aan het trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut zijn kosten verbonden. Of deze kosten vergoed worden en voor welk bedrag, verschilt per zorgverzekeraar en het type polis. Voor informatie over vergoedingen kunt u uw polis nalezen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Beter bewegen

Dankzij onze ondersteuning via dit programma zal omgaan met Diabetis makkelijker worden. Of in ieder geval beter beheersbaar voor u zijn. Met de tips en trucs komen we samen tot een hoger beweegniveau. Een actieve en gezonde leefstijl zijn van groot belang. Daarom is ons belangrijkste advies om in beweging te blijven, bij voorkeur onder begeleiding van onze specialisten.  

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Isokin HKZ 2018