Hartfalen behandeling

Bij hartrevalidatie is de verbetering van uw conditie, spierkracht en dagelijkse vaardigheden een belangrijk onderdeel. Isokin biedt u deskundige begeleiding met een speciaal beweegprogramma. Hiermee krijgt u meer kracht en energie en neemt de kwaliteit van leven flink toe. Echt een aanrader als u na hartfalen meer wilt doen dan u gewend was.

Begeleide hartfalen

Wij beginnen uw beweegpogramma met een intake. Onderdelen hiervan zijn een klachteninventarisatie, lichamelijk onderzoek en testen door een fysiotherapeut. De therapeut bepaalt of u voldoet aan de criteria voor deelname. Het  programma bestaat uit training in groepsverband middels een persoonlijk programma, adviezen en voorlichting. De trainingstijd is een uur en het hele programma duurt 13 weken. 

Informatie over vergoedingen

Aan het trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen kosten verbonden zijn. Of deze kosten vergoed worden, verschilt per zorgverzekeraar en het type polis. Voor informatie over vergoedingen kunt u uw polis nalezen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Isokin HKZ 2018