Obesitas

Overgewicht (obesitas) is ongezond en leidt  tot ernstige gezondheidsklachten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten. Met een beweegprogramma zult u merken dat uw algehele conditie verbetert en dat u geleidelijk afvalt. De hoeveelheid spierweefsel zal toenemen, terwijl het vetpercentage juist zal afnemen. 

Persoonlijk programma

Wij beginnen uw beweegrpogramma met een intake van klachteninventarisatie, lichamelijk onderzoek en testen door een fysiotherapeut. De therapeut bepaalt of u voldoet aan de criteria voor deelname. Het  programma bestaat uit training in groepsverband middels een persoonlijk programma, adviezen en voorlichting. De trainingstijd is een uur en het hele programma duurt 13 weken. In overleg wordt begeleiding door een diëtist geregeld.

Vergoeding via uw verzekeraar?

Aan het trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut zijn kosten verbonden. Of deze kosten vergoed worden, verschilt per zorgverzekeraar en het type polis. Voor informatie over vergoedingen kunt u uw polis nalezen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie kunt u contactmet ons opnemen.

Isokin HKZ 2018