Rug triathlon

"Ik had veel pijn en was aan huis gebonden. Met het beweegprogramma van Isokin ben ik weer mobiel en kan ik weer normaal functioneren. Echt een aanrader!"

De Rug triathlon is een specifiekbewegingsprogramma voor mensen met chronische of herhaalde klachten in de rug  in combinatie met algeheel verminderde belastbaarheid door een lage trainingsgesteldheid. Het doel is uw lichaam langdurig sterker maken, waardoor u meer lichamelijke belasting aankunt. Daarnaast werken we aan het verminderen en veelal volledig laten verdwijnen van klachten. Dit trainingsprogramma wordt door de meeste zorgverzekeraars voor een groot deel vergoed 

Trainen op de goede manier

Een goede trainingsopbouw kent vaste doelen in tijd, zeker bij langer bestaande klachten. Pijn is daarbij niet leidend maar wordt in een aantal maanden overwonnen. In sommige gevallen zal de pijn bij belasting blijven maar neemt die in ieder geval flink af. Uw belastbaarheid neemt altijd flink toe.

Individuele aandacht

Uiteraard is elk mens en elke klacht verschillend. We beginnen daarom met een goede intake en niveaubepaling. We houden rekening met individuele accenten en die vertalen we naar juiste opbouw en tempo. Uw belastbaarheid neemt daarmee toe ten opzichte van nu. U gaat er dus flink op vooruit en zult beter gaan bewegen. Een mooi vooruitzicht!

Meer weten? Neem contact met ons op voor persoonlijke toelichting

Isokin HKZ 2018