Fitness

"Normaal ben ik niet een type om aan gewichten te trekken in een sportschool, maar bij Isokin voelt het als plezier. Ik ga nog even door"

Fitness van Isokin is gericht op het opbouwen van kracht, conditie verbetering en coordinatie training. Daarbij geven wij personen met fysieke klachten en bewegingsbeperkingen extra aandacht. In praktijk komen voornamelijk onervaren sporters (40+) die preventief willen bewegen. Of 55 plussers die vitaal door het leven willen gaan. Wat u ook wilt bereiken, iedereen die verantwoord wilt sporten is bij ons van harte welkom.

Uw lichaam in balans

Isokin 3837 roeier 4

Bij ISOKIN wordt er niet alleen getraind met toestellen, ook grondoefeningen zijn mogelijk. Alle oefeningen zijn gericht op uw specifieke doelstellingen. Zo wordt het lichaam in balans gehouden. ISOKIN stemt het trainingsprogramma individueel af en het wordt uitgevoerd onder begeleiding  van ervaren sportinstructeurs.

Individueel of in groepsverband

U kunt bij ons begeleid trainen, individueel, in groepsverband of zelfs een combinatie van beiden. Ook is het mogelijk op afwijkende tijden te trainen, dit noemen we de vrije training. Dit is mogelijk voor diegenen die al enige tijd bij ons trainen en verantwoord hun trainingsschema kunnen uitvoeren. Op die momenten is geen specifieke begeleiding in de trainingsruimte beschikbaar.

Wilt u ook gericht fitnessen en uw persoonlijke doelstellingen halen? Neem dan geen risico en neem contact met ons op