Gewichtsconsulente

"Dankzij Isokin had ik een stok achter de deur en heb ik een ander leefpatroon aangeleerd. Super!"

Wie is er niet mee bezig? Gewicht. Bijna de helft van alle Nederlanders lijdt aan overgewicht en praktisch iedereen is wel bekend met diëten, afslankpillen en producten waardoor u er slanker uitziet. Helaas gebeurt dit vaak op een ongecontroleerde manier. Kies daarom voor begeleiding door onze gewichtsconsulente. Zij zorgt dat u resultaat bereikt!  

Gezond leefpatroon

De gewichtsconsulent helpt mensen van een ongezond leefpatroon af en helpt u bij het ontwikkelen van gezondere eetgewoonten door middel van voedingsadvies. Voor het behandelen van over- of ondergewicht bestaat geen pasklare formule. Persoonlijke omstandigheden maken persoonlijke behandelplan wenselijk. 

Onderzoek 

Bij de intake gaan we uw lengte, gewicht, tailleomvang en lichaamsvetpercentage opmeten. Daarnaast bespreken we uw gangbare voeding- en leefpatroon. Vervolgens krijgt u voedings- en beweegadviezen, die u helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. 

Advies

U leert meer over de werking van de stofwisseling en hoe u uw lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging. U krijgt advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes. Er wordt kortom een gedegen en volledig voedingsadvies gegeven, met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken. Wilt u deskundig advies over uw voeding en/of gewicht dan kunt u met ons contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Prijs consult voedingsconsulente

Intake              47,50 euro
Per half uur    32,00 euro

De consulten worden vaak gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekering. Meldt u aan