Groepslessen

Steps

"Het is leuk om samen naar Steps te gaan, dan help je elkaar vanzelf om door te gaan. Inmiddels ben ik flink wat kilo's kwijt"

Wilt u naast verantwoord trainen ook meer gewicht kwijt raken? Dan is Steps echts iets voor u! Step betekent doelgericht uw conditie verbeteren en gelijktijdig ook een hoge vet verbrandende factor. Daarnaast worden uw benen-, buik- en bilspieren sterker. U komt strakker in uw vel te zitten!

Zumba

"Het lijkt geen fitness maar een feest! Niemand beoordeelt je hier op je dans vaardigheden, maar iedereen heeft gewoon plezier"

Zumba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vet verbrandende, spier verstevigende workout. Het verschil met andere workouts is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent. Gewoon omdat het zo leuk is!

Balance

"Voorheen voelde ik me zo slap als een natte krant! inmiddels ben ik sterk en krachtig. Echt een enorm verschil"

Ons Balance programma staat voor het stretchen, versterken en balanceren van uw lichaam. Door middel van ‘bewustwording’ verbetert de lichaamshouding en kunnen blessures worden voorkomen/verholpen en behandeld. Doel van Isokin in Balance is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam waarin overbelaste spieren worden ontlast.

Bij Isokin in goede handen

Tijdens de groepslessen kan je altijd het niveau en intensiteit op eigen wensen en behoeftes aanpassen. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan komen tijdens de lessen. De sportinstructeur zal er altijd voor zorgen dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Klik voor ons volledige aanbod aan groepslessen hier