ISOKIN Balance

"Voorheen voelde ik me zo slap als een natte krant! inmiddels ben ik sterk en krachtig. Echt een enorm verschil"

Ons Balance programmastaat voor het stretchen, versterken en balanceren van uw lichaam. Het is geinspireerd de bekende Pilates en daarmee een beproefde methode. Door middel van ‘bewustwording’ verbetert de lichaamshouding en kunnen blessures worden voorkomen/verholpen en behandeld. Doel van pilates is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam waarin overbelaste spieren worden ontlast. Verwaarloosde spieren worden weer geactiveerd en versterkt.

Naar kern van je lichaam

De oefeningen van ISOKIN Balance zijn gebaseerd op de volgende principes: concentratie, beheersing, nauwkeurigheid, innerlijke stabilisatie, ademhaling, coördinatie en soepele vloeiende bewegingen. Deze training wordt aangevuld met de vloeiende bewegingen van o.a Tai chi en ontspanningsoefeningen.

Het maakt je sterk en flexibel

Elke beweging die je maakt, begint bij de kern van je lichaam. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding. Verder verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en krijg je een groter bewegingsbereik. Het versterkt je rug, buik en bekkenbodem kracht. Het is goed voor hart en bloedvaten. De oefeningen worden uitgevoerd op rustige muziek.

Bij Isokin in goede handen

Balance is een heerlijke manier van trainen en kent vele voordelen. Iedereen die een fitnessabonnement heeft kan meedoen aan de ISOKIN Balance lessen, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Doet u ook mee? Kom bij ons trainen en ervaar hoe goed Balance is.

/media/551283/isokin-3769.jpg

 

Bent u nieuwsgierig geworden?
Twijfel niet en meld u aan voor een proefles