Personal training

"Met de persoonlijke training van Annemieke ben ik veel sneller op mijn oude niveau terug dan voorheen. Dat scheelt enorm en zal ik daarom een volgende keer op doen na een blessure"

Wilt u trainen maar ontbreekt het u aan doorzettingsvermogen? Wilt u gewicht verliezen? Bent u herstellende van een blessure? Dan is personal fitness training wellicht wel iets voor u! Het is onze missie om goed onderbouwde training te geven. Ook bij personal training op maat.

Gevarieerder en effectieverIsokin Trainen

Met een personaltrainer traint u gevarieerder, effectiever en veiliger, omdat u continu wordt begeleid tijdens uw fitnesstraining. Er zijn verschillende aspecten waar we ons op richten tijdens de trainingen. We verbeteren uw leefstijl, uw comditie, helpen u afvallen en zullen u beter doen ontspannen.

Sneller uw doel bereiken

En dankzij onze doordachte werkwijze, advies en extra ondersteuning zult u uw doel makkelijker gaan behalen. U wordt immer continu persoonlijk begeleidt door een professional die weet wat nodig is. Alle aandacht gaat uit naar u en niemand anders.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem contact met ons op en vraag naar Annemieke van Arendonk