Thematrainingen

U traint 1x per week, voor 12 weken lang, in een klein groepje van 6 tot 8 deelnemers onder begeleiding van een therapeut of sportinstructeur. De training wordt gegeven in de oefenruimte op de 1e etage of in de oefenzaal beneden. Er wordt gestart met de thematraining wanneer er zich minimaal 6 deelnemers hebben aangemeld. U wordt hiervan op de hoogte gehouden

Meld je aan bij de balie of via thematraining@isokin.nl

  Per kwartaal Per maand
Thematraining € 96 € 32
Naast jaarabonnement Isokin € 60 € 20

Fysio fit

Ben je uitbehandeld bij je therapeut maar is het nog verstandig om onder begeleiding te blijven trainen? Kies dan voor fysio fit. Er wordt per persoon rekening gehouden met specifieke spiergroepen en/of regio die getraind moeten worden voor een optimaal herstel.

Dag Tijd Wie 
Woensdag 18.00 – 19.00 Kevin
Vrijdag 13.00 – 14.00 Gerard S.

Isokin in Balance

Isokin Balance is een combinatie van oefeningen geïnspireerd op tai chi, yoga en pilates. Uitgevoerd op rustig muziek in een aparte ruimte. Ontspanning, kracht en lenigheid wisselen elkaar af.

Dag Tijd Wie
Maandag 19.00 – 20.00 Maaike

Isokin topfit

Ben je een gezonde sporter maar wil je topfit worden?! Schrijf je dan in voor Isokin topfit! Je traint onder begeleiding op een hoog niveau. Ook krijg je een oefenprogramma mee voor thuis waardoor je je training voor de rest van de week in je eigen tijd kunt voortzetten.

Dag Tijd Wie
Dinsdag 20.00 – 21.00 Gerard S.

Senior fit

Een training die op het functioneringsniveau en de persoonlijke wensen wordt opgesteld. Er wordt rekening gehouden met de belastbaarheid per persoon. De oefeningen zullen dus makkelijk aanpaspaar zijn aan het belastbaarheid niveau. Dit is speciaal voor de wat ouder wordende mens.

Dag Tijd Wie
Dinsdag 13.00 – 14.00 Kevin
Vrijdag 14.00 – 15.00 Gerard S.