Zumba

"Het lijkt geen fitness maar een feest! Niemand beoordeelt je hier op je dans vaardigheden, maar iedereen heeft gewoon plezier"

Zumba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. Zumba is geinspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Het verschil met andere workouts is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent. Gwoon omdat het zo leuk is!

Vetverbrandend en leuk

Zumba is een gemakkelijk te leren vorm van fitness. Met elke opzwepende workout beweging werk je aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Daardoor verbrand je in alle drie de gebieden tegelijk. De verbranding draagt bij aan gewichtsverlies (zwembandjes) en een mooi gevormd figuur. Elke maand wordt er een nieuwe choreografie gemaakt en daarom verveelt het nooit.

Bij Isokin in goede handen

Zumba is een heerlijke manier van trainen. Niet voor niets wordt in 180 landen en door 15 millioen mensen deze opzwepende sport beoefend. En met de begeleiding van onze ervaren trainers bent u in goede handen. Dat wordt duizenden calorien verbranden met plezier! Doet u ook mee? Kom bij ons trainen en ervaar hoe leuk Zumba is. 

Bent u nieuwsgierig geworden, twijfel niet en meldt u aan voor een proefles Zumba 

* In juli en augustus vervalt de zumba-les en wordt deze anders ingevuld!