Ervaren energiemanagement | Isokin Training & Fysiotherapie Apeldoorn

Energiemanagement: beter leven, minder moe

Bent u vaak moe en wilt u meer energie? Investeer in energiemanagement. Met begeleiding door Isokin herkent u lichaamssignalen beter en zult u vaker ontspannen. Wij bieden optimale ondersteuning naar beter energiemanagement, omdat wij met meerdere zorgverleners onder één dak werken. Samen helpen we u snel en slagvaardig aan een energiek leven en een positief energiemanagement niveau.

Meer energie met gerichte coaching

Energiemanagement start met goede professionele coaching. Bij Isokin behandelen we diverse klachten op mentaal, fysiek of emotioneel gebied. Het is een effectieve en eigentijdse coaching met een combinatie van voelen, denken en doen.

Voelen

Alles wat we meemaken zitten opgeslagen in het lichaam, zowel de bewuste als onbewuste ervaringen. Bij een goed afgestemd energiemanagement voelen we aan wat de juiste weg is voor onszelf, wat we aan kunnen of waar we blij van worden.

Denken

Gedachten en overtuigingen zijn sturend voor ons handelen en bepalen hoe we ons voelen. Welke gedachten voeren bij u de boventoon? Positieve of negatieve gedachten? U zult door energiemanagement coaching bij Isokin meer inzicht krijgen in de wisselwerking tussen uw lichaam en uw hoofd, tussen uw gevoel en uw verstand. Deze inzichten creëren nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Doen

De inzichten die u krijgt tijdens onze energiemanagement coaching worden gekoppeld aan een veranderplan. Vanuit de nieuwe inzichten wordt u uitgedaagd om nieuwe patronen te ontwikkelen. Passend bij de situatie van nu en bij situaties waar u blij van wordt en energie van krijgt. Door uw lijf en uw hoofd bij de energiemanagement te betrekken, ontstaat verandering van binnenuit. Dat maakt veranderen een stuk makkelijker.

Starten met energiemanagement coaching

Wilt u ook een energiek leven en minder moe zijn? Maak direct een afspraak voor een intakegesprek. Hierin bespreken we waarom u zo vaak moe bent en bepalen we wat de eerste stappen zullen zijn van onze energiemanagement coaching.