Chronische pijn

Chronische pijn heeft een grote impact op veel gebieden, zoals de kwaliteit van leven, het bewegen, werk en sociale activiteiten. Bent u al door uw arts verwezen naar een therapeut die aangesloten is bij het Netwerk Chronische Pijn? Bij Isokin bent u aan het juiste adres voor deskundige behandeling.

Behandeling met Chronisch Pijn Programma

In de behandeling kijken we wat chronische pijn en de gevolgen daarvan voor u betekenen en op welke manier u hiermee anders kunt omgaan. Het uiteindelijke doel is dat u beter kunt functioneren en een betere kwaliteit van leven ervaart.

Multidisciplinaire aanpak

Aangezien iedereen chronische pijn en de gevolgen ervan anders beleeft, maken we een behandeling op maat. Aanmelden kan op verwijzing van een (huis) arts. Gestart wordt met een uitgebreide intake door een oefentherapeut en/of een fysio- manueel therapeut. Beide therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn.

Isokin is aangesloten bij de Ketenzorg Chronische Pijn en het Netwerk Chronische Pijn (www.netwerkchronischepijn.nl). Er wordt intensief samengewerkt met andere zorgverleners zoals psychologen, ergotherapeuten en specialisten in het Gelre Ziekenhuis. Deze multidisciplinaire aanpak maakt dat we u de beste behandeling op maat kunnen aanbieden.

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek