Chronische pijn aanvaarden | Isokin Training & Fysiotherapie Apeldoorn

Chronische pijn: samen pakken we het aan

Chronische pijn heeft een grote impact op veel gebieden, zoals de kwaliteit van leven, bewegen, werk en sociale activiteiten. Bent u al door uw arts verwezen naar een therapeut die aangesloten is bij het Netwerk Chronische Pijn? Bij Isokin bent u aan het juiste adres voor deskundige behandeling.

Behandeling met Chronisch Pijn Programma

In de behandeling die behoort bij het programma kijken we wat chronische pijn en de gevolgen daarvan voor u betekenen en op welke manier u hiermee anders kunt omgaan. Het uiteindelijke doel is dat u beter kunt functioneren en een betere kwaliteit van leven ervaart.

Multidisciplinaire aanpak

Aangezien iedereen chronische pijn en de gevolgen ervan anders beleeft, maken we een behandeling op maat. Aanmelden kan op verwijzing van een (huis)arts. De behandeling wordt altijd gestart met een uitgebreide intake door een oefentherapeut en/of een fysio-manueel therapeut. Beide therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn.

Isokin is aangesloten bij de Ketenzorg Chronische Pijn en het Netwerk Chronische Pijn. Dit netwerk biedt een effectieve behandelwijze voor de chronische pijn waarmee u kamp. Daarnaast wordt intensief samengewerkt met andere zorgverleners uit het Gelre Ziekenhuis zoals psychologen, ergotherapeuten en specialisten. Deze multidisciplinaire aanpak maakt dat we u de beste behandeling op maat kunnen aanbieden.

Leren leven met chronische pijn

Chronische pijn dragend maken voor u. Dat is wat we willen met ons behandelplan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intakegesprek