Energiemanagement

Bent u vaak moe en wilt u meer energie? Met begeleiding door Isokin herkent u beter uw lichaamssignalen en zult u vaker ontspannen. Meerdere zorgverleners onder 1 dak helpen u snel en slagvaardig aan een energiek leven.

Meer energie met gerichte coaching

Met deze vorm van coaching behandelen we diverse klachten op mentaal, fysiek of emotioneel gebied. Het is een effectieve en eigentijdse met een combinatie van voelen, denken en doen.

Voelen

Alles wat we meemaken zitten opgeslagen in je lichaam, zowel de bewuste als onbewuste ervaringen. Goed afgestemd voelen we aan wat de juiste weg is voor onszelf, wat we aan kunnen of waar we blij van worden.

Denken

Gedachten en overtuigingen zijn sturend voor ons handelen en bepalen hoe we ons voelen. Welke gedachten voeren bij jou de boventoon? Positief of negatief? Je zult meer inzicht krijgen in de wisselwerking tussen je lichaam en je hoofd, tussen je gevoel en je verstand. Deze inzichten creëren nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Doen

De inzichten worden gekoppeld aan een veranderplan immers “Een inzicht zonder handeling geeft geen verandering”. Vanuit de nieuwe inzichten wordt je uitgedaagd om nieuwe patronen te ontwikkelen. Passend bij de situatie van nu en waar je blij van wordt en energie van krijgt. Door uw lijf en uw hoofd te betrekken ontstaat verandering van binnenuit. Dat maakt veranderen een stuk makkelijker.

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek