Fit & gezond

Iedereen weet dat bewegen gezond is. Wilt u ook fitter worden, soepeler bewegen en gewicht verliezen? Wees dan verstandig en voorkom blessures en overbelasting. Kom bij Isokin onder professionele begeleiding trainen. Onze specialisten stellen een gericht trainingsprogramma voor u op en geven persoonlijke begeleiding.

Isokin veilig en uitdagend

Ons team van fysiotherapeuten helpen u bij het vormen van veilige maar uitdagende doelstellingen. We beginnen met het in kaart brengen van eventuele klachten en of (blessure)risico's. Verder doen we een aantal tests om uw fitheid en energie te meten. Daarne geven wij u gericht trainingsadvies en begeleiden u voor blessurevrij sporten en bewegen.

  • 100% Tevredenheids Garantie!
  • Al sinds 1996 specialist in verantwoord bewegen
  • Introductielessen met gegarandeerd persoonlijke begeleiding
  • Tijdelijk stopzetten abonnement mogelijk conform de reglementen
  • Gratis koffie en thee

Comfortabel en aangenaam

Naast behandeling van klachten doen wij ook veel aan preventie van blessures en overbelasting. Onze specialisten helpen graag bij het realiseren van de juiste training. Hiervoor bieden wij u een ruime oefenzaal met vele verschillende fitnessapparatuur. U kunt dus comfortabel trainen in een prettige en informele sfeer.

Woont of werkt u in Apeldoorn en zoekt u prettige trainingsbegeleiding? Volg dan één van de vele traingsmogelijkheden bij ISOKIN Fysiotherapie Apeldoorn. Neem gerust contact met ons op