Loop expertise

Bij Isokin leer je verantwoord (hard)lopen!

Hoe je op een verantwoorde manier kunt hardlopen hoef je ons niet te vertellen. Met jarenlange ervaring in het behandelen, begeleiden, revalideren en trainen van hardlopers weten we inmiddels wel hoe dat moet!

Bij Isokin Training & Therapie werken professionals met passie voor hardlopen en hardlopers. Op verschillende manieren kunnen zij u helpen om te kunnen blijven hardlopen of om weer aan het hardlopen te komen.

Het veel voorkomende probleem bij hardlopers is dat zij vaak veel en snel geblesseerd raken. Ze zijn vaak nog niet goed belastbaar. Ze bouwen training te snel op en lopen vaak te hard. De gemiddelde hardloper beweegt vaak op de verkeerde manier en heeft weinig kennis van verantwoord hardlopen. Isokin gaat samen met u aan de slag om te zorgen dat u op een verantwoorde manier aan het hardlopen komt. Hoe?

Blessure behandeling
Onze ervaren sportfysiotherapeuten helpen u snel en vakkundig als u last heeft van een blessure. Zij begrijpen als geen ander wat er tijdens het hardlopen gebeurt en analyseren hoe u geblesseerd bent geraakt. Zij kunnen daarbij onder andere rekenen op diagnostische hulpmiddelen zoals echografie en video-analyse. Op basis daarvan wordt een behandelplan en herstelschema opgesteld.

Hardloopbegeleiding
In samenwerking met Dennis Licht hebben wij de Running Academy opgericht voor hardlopers die een stapje verder en misschien wel een stapje harder willen gaan, maar bovenal op een verantwoorde en professionele manier willen leren hardlopen. Onze filosofie is om u veelzijdig te laten bewegen, zodat u belastbaar genoeg wordt én blijft om verantwoord te kunnen hardlopen. Onder begeleiding van professionals op gebied van bewegen, hardlopen en krachttraining krijgt u een all-in-pakket aangeboden met verantwoord opgebouwde trainingsschema’s, en wekelijkse small-group-trainingen op gebied van lopen- en krachttraining.

Loopanalyse en sportzolen
Als u op zoek bent naar een goede analyse van uw looptechniek dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wellicht is een consult bij VSO-Apeldoorn een goede oplossing voor u of misschien bent u geholpen bij de uitgebreide LoopAPK die we ism Dennis Licht kunnen aanbieden. We kunnen u na die analyse ook uitgebreid adviseren en voorzien van sportsteunzolen of het juiste schoeisel adviseren. Kortom, ook voor een gedegen analyse bent u bij ons welkom!

Clinics, themabijeenkomsten, testdagen
In samenwerking met verschillende hardloop professionals organiseert Isokin Training & Therapie gedurende het jaar verschillende loopclinics, themabijeenkomsten en testdagen. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Johann via johanndejong@isokin.nl

Logo Dennislicht Running Acdemy                               VSO Apeldoorn