Isokin start met de Summer Proef Weken

Summer Proef weken van 16 april t/m 24 juni

 

Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo's kwijt. 

Onze gewichtsconsulente Annemieke start is samenwerking met de overkoepelende beroepsvereniging de 'Summer Proef Weken'.

ISOKIN houdt gedurende 10 weken, 10 challenges om mensen te laten zien hoe ze stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen creëren. U kunt zich inschrijven via Isokin tot en met 30 april.

 

10 weken, 10 challenges

Gewichtsconsulent Annemieke van Arendonk van Isokin Training en Therapie: “Tijdens de challenges gaan mensen een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die mensen kunnen zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken”. Tijdens de 10 weken krijgt u inspiratie via facebook of via de mail of de website van Isokin. Wilt u meedoen? Download het Summerweek programma overzicht hier en hou de website in de gaten. Hierop wordt steeds nieuwe informatie gepubliceerd. Heeft u vragen dan kunt u terecht bij; Annemieke van Arendonk.

Bezoek de gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 21 t/m 27 mei aanwezig met een stand en een team gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een beweegchallenge in de stand waarmee zomerse prijzen zijn te winnen.

Persoonlijk advies

Gewichtsconsulent Annemieke van Arendonk biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de Summer Proef Weken ontvangt u bij een deelname aan het speciale programma* : “Door voeding en bewegen in balans ” een zomers presentje. Ook betaald u geen inschrijfkosten wanneer u na een gewichtsconsult een abonnement neemt bij Isokin training en therapie.

*Deze aanbieding is niet geldig voor het basispakket “Door voeding en beweging in balans”. 

Isokin Summer Proef Weken Logo