Corona update voor abonnementhouders

Aan alle abonnementhouders van Isokin,

Zoals het er naar uit ziet kunnen jullie helaas op korte termijn nog niet bij Isokin in de zaal trainen. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Vanaf volgende week zal er iedere maandag avond en donderdag ochtend een live les via Facebook worden gegeven. Wil je hieraan meedoen? Meld je dan aan via het evenement op Facebook.

Maandag
19.45 uur tot 20.00 uur - Buikspierkwartier door Harry
20.00 uur tot 20.45 uur - Steps door Maaike

Donderdag
10.30 uur tot 11.00 uur - Total workout door Gerard S.

Door de nieuwe maatregelen van de overheid is het inmiddels mogelijk om in kleine groepjes buiten te sporten. Hiervoor hebben we het volgende bedacht:

Met ingang van 28 mei a.s. starten we met een bootcamp les buiten. Hierbij hanteren we natuurlijk de 1,5 meter regel. De les is van 19.00 uur tot 20.00 uur en het maximaal aantal deelnemers is 9. Je dient je hiervoor in te schrijven via isokin@isokin.nl vol=vol. Na de inschrijving krijg je een bevestiging en aanvullende informatie. Bij voldoende animo kunnen we meerdere lessen bootcamp starten. Weet je niet zeker of bootcamp iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de proefles op woensdag 21 mei a.s.

Heb je liever een minder intensieve les buiten? Laat dit aan Maaike weten via de mail: maaikedebruine@isokin.nl. We zullen dan kijken of de mogelijkheid er is om een alternatief aan te bieden. 

Sportieve groet,
Maaike, Harry en Gerard