Extra nieuwsbericht n.a.v. de huidige lockdown

Apeldoorn, 19-12-2021

Beste sporters bij Isokin,

De lockdown die vandaag, zondag 19-12-2021, is ingegaan heeft gevolgen voor het aanbieden van binnen- en buitensport. Binnensport bij Isokin is helaas niet meer mogelijk. Buiten sporten mag nog wel met een maximum van 2 personen, eventueel met een sportinstructeur, tot 17.00 uur. Deze maatregelen duren tot en met minimaal 14 januari 2022.

De sfeer van het gezamenlijk sporten valt hierdoor weg en ook de (natte) weersomstandigheden in deze periode van het jaar werken niet mee. Ondanks de geringe mogelijkheden willen we u toch in de gelegenheid stellen om van onze buitensportfaciliteiten gebruik te kunnen maken. Dit kan met twee personen samen met een instructeur of dit zal in de vorm van een circuit zijn die u zelf kunt uitvoeren. We zullen er dit keer niet voor kiezen om onze supersaas agenda hierop aan te passen. Heeft u interesse in het buitensporten? Dan horen wij dit graag van u. Aan de hand van de aanmeldingen wordt door ons een planning gemaakt en nemen wij contact met u op.

Daarnaast zullen we nieuwe work-outs voor thuis opnemen die via ons YouTube kanaal te zien zijn. Ook onderzoeken we of het mogelijk is om binnen de geldende regelgeving bijvoorbeeld een gezamenlijke wandeling te maken met na afloop iets te drinken en met wat lekkers.

Samenvattend gaan we u het volgende aanbieden:
1. Buitensport is mogelijk tot 17.00 uur. Voorwaarden:
U laat ons weten of u gebruik wilt maken van buitensport. Geef hierbij aan wanneer u kunt en of u met een instructeur wilt sporten of zelfstandig buiten een circuit wilt afwerken. U geeft zich op via isokin@isokin.nl
2. Vanaf volgende week worden nieuwe work-outs voor thuis op ons YouTube kanaal aangeboden. Dit delen we via onze website en social media kanalen.
3. Indien mogelijk binnen de geldende regels, een gezamenlijke wandeling. U wordt hier later over geïnformeerd.

Laten we hopen dat deze opgelegde beperkingen zullen bijdragen het virus sneller onder controle te krijgen. Zorg goed voor u zelf, en voor anderen.

Team Isokin.