Extra nieuwsbericht abonnementhouders 10-6

Beste sporters van Isokin,

Allereerst willen we jullie melden dat we het super fijn vinden om jullie weer binnen bij Isokin te zien sporten. Dat doet ons deugd!

Nieuwe collega Alexandra
Afgelopen vrijdag hebben jullie een mail gehad met de aankondiging van onze nieuwe collega Alexandra. Wij zijn erg blij dat Alexandra ons team komt versterken. Dit brengt zoals gezegd een kleine verandering met zich mee daar Alexandra niet op maandagavond kan werken maar daarvoor in de plaats op dinsdagavond gaat werken. We hebben hierop het groepslesrooster aangepast.

De belangrijkste wijzigingen op een rijtje:
Balance op maandagavond van 17.00 - 17.30 (Harry)
Cicruittraining op maandagavond van 19.45 - 20.45 (Harry)
Pilates op dinsdagavond van 17.00 - 17.30 (Alexandra)
Steps op dinsdagavond van 20.00 - 20.45 (Alexandra)
Bodycombat op woensdagavond van 19.00 - 19.30 (Alexandra)
Zumba op donderdagavond van 20.00 - 20.45 (Alexandra)

Het volledige groepslesrooster vind je terug in de supersaas agenda: https://www.supersaas.nl/schedule/Isokin_Sport/Isokin_sporten_op_abonnement

De meeste groepslessen zullen de komende periode nog steeds buiten plaats vinden omdat we daar voldoende afstand kunnen houden en omdat we horen dat veel sporters dit ook prettig vinden.

De komende periode zullen we ook proberen de capaciteit in de zaal iets te vergroten als de situatie dit toelaat. Dit vind je ook terug in de supersaas agenda.

Gebruik kleedkamers en douchen
De huidige maatregelen laten het toe dat in sportscholen kleedkamers en douches weer gebruikt mogen worden. De komende dagen zullen wij de tijd nemen om de douches legionella vrij te maken daar deze geruime tijd niet gebruikt zijn. Vanaf maandag 14 juni kan er weer gedoucht worden bij Isokin. Echter vragen we jullie om douchen en omkleden bij Isokin nog steeds zoveel mogelijk te beperken. Onze kleedruimtes zijn niet heel groot en bij drukte kan het daarom zijn dat de 1,5 meter regel niet altijd gewaarborgd kan worden. We hopen op jullie medewerking hierin.

Buitensport
De aanleg van het kunstgras is sinds gisteren voltooid. Het heeft twee dagen nodig om goed te hechten aan de ondergrond. Daarna is het kunstgras klaar voor gebruikt. De komende tijd zullen wij ook bezig gaan met de inrichting.

Zijn er onduidelijkheden of heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Sportieve groet,
Team Isokin