Extra nieuwsbericht verlenging lockdown

Goedemiddag lid van Isokin,

We missen je! Het zijn rare tijden. Het virus houd ons in de greep. Fysio- en oefentherapie bij Isokin mag wel maar sporten op abonnement helaas niet. Hierdoor is het erg rustig in de oefenzaal. Een beeld dat we natuurlijk graag anders zien.
We vinden het enorm jammer dat je niet bij ons kunt sporten. Wel zijn we ontzettend blij met de steun en lieve berichtjes van onze leden in deze moeilijke tijden. Bedankt daarvoor!

Helaas is de huidige lockdown tot en met 2 maart verlengt. Eind van 2020 heb je een goodiebag van ons mogen ontvangen met materiaal om thuis te trainen. Hopelijk maak je hier nog steeds goed gebruik van! Op ons YouTube kanaal vindt je filmpjes met oefeningen waarbij je het materiaal van de goodiebag kunt gebruiken. Heb je behoefte aan meer filmpjes met nieuwe oefeningen of heb je andere vragen over sporten in de thuissituatie? Neem dan contact op met Maaike, Harry of Gerard. Zij kunnen je hiermee verder helpen. De komende weken zal er elke maandag een live les worden gegeven via ons Youtube kanaal, die uiteraard ook terug te kijken is op een later moment. Elke dinsdagochtend kun je met Harry buiten sporten. Inschrijven hiervoor doe je via de supersaas agenda.

Heb je vragen over je huidige abonnement? Of verloopt deze bijna en wil je ondanks de huidige maatregelen toch verlengen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de mail.

We kijken er enorm naar uit om je weer bij Isokin te mogen verwelkomen om te komen sporten. Laten we met z'n allen duimen dat dit snel weer mogelijk is. Pas tot die tijd goed op jezelf en blijf gezond!

Sportieve groet,

Het Isokin team.