Informatie voor abonnementhouders

Informatie voor abonnementhouders Isokin Training & Therapie

Betreft: uitbreiding domein fit & gezond

Apeldoorn, 27-11-2018

Beste abonnementhouder,

Zoals u weet bieden we in ons centrum verschillende diensten aan, gericht op preventie, herstel bij klachten of blessures en begeleiding bij ervaren van beperkingen.
Het afgelopen jaar hebben we nagedacht over hoe we kunnen inspelen op de vraag vanuit de samenleving hoe we zo lang mogelijk fit en gezond kunnen blijven.

Onze dienstverlening is opgesplitst in verschillende domeinen . Het domein waarin we abonnementen en (groeps)trainingen aanbieden noemen we Fit & Gezond. Dit gaan we uitbreiden.

Wat gaat er veranderen per 1 januari 2019?

Openingstijden
De openingstijden blijven ongewijzigd.
Maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 21.00 uur.
Vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 11.00 uur.
In de middag zijn we tussen 12.30 en 15.00 uur gesloten zodat de fysiotherapie dan in alle rust groepstraining kan geven.

Rooster
Er wordt een rooster gemaakt. Hierop zie je wanneer we open zijn, wanneer er begeleiding aanwezig is en wanneer welke groepsles gegeven wordt. Deze wordt in December gepresenteerd.

Begeleiding
De begeleiding in zaal wordt uitgebreid zodat u vaker met vragen bij ons terecht kunt. Dit is zichtbaar op het rooster. Er is dan altijd een sportinstructeur of therapeut in de zaal aanwezig.

Uitbreiding groepstrainingen
Er zullen vaker groepstrainingen worden gegeven worden in de week. Op het rooster wordt per dag aangegeven welke groepstraining er wordt gegeven. De inhoud hiervan is op elkaar afgestemd zodat de trainingen , gegeven op verschillende dagen door verschillende instructeurs, identiek zijn qua opzet en soort oefening.

Fitheidstest weken
We willen vaker actief testmomenten gaan aanbieden. Voor het eerst zullen deze in januari georganiseerd worden. Een ieder kan zich aanmelden voor een fitheidstest , het bespreken van trainingsdoelen en aanpassen van het trainingsschema. Afhankelijk van uw eigen wensen kan dit elke 3 of 6 maanden worden herhaald.

Abonnementen
De structuur van de abonnementen blijven gelijk. Er blijven kwartaal en jaarabonnementen verkrijgbaar, ook de strippenkaart blijft gehandhaafd. De abonnementsprijzen zullen gaan stijgen. Dit heeft te maken met de btw verhoging per 1-1-2019 en het uitbreiden van begeleide trainingsuren , groepstrainingen en persoonlijke begeleiding. Het zal nog steeds een All-in One abonnement zijn: onbeperkt sporten, groepslessen volgen, programma op maat en gratis koffie en thee.

Abonnementskosten

  Totaal    Per maand
Kwartaal € 114,00 € 39,00
Jaar 1x betalen € 397,00 € 33,00
Jaar per maandelijkse incasso      € 430,00 € 35,80
Strippenkaart € 250,00 n.v.t.
Introductie € 40,00 n.v.t.
     

Nieuw: Thematrainingen 

Er zullen een viertal thematrainingen aangeboden worden voor gerichte doelgroepen: Fysio fit , Seniorfit , Isokin topfit en Isokin in Balance.

Fysio fit: Ben je uitbehandeld bij je therapeut maar is het nog verstandig om onder begeleiding te blijven trainen? Kies dan voor fysio fit. Er wordt per persoon rekening gehouden met specifieke spiergroepen en/of regio die getraind moeten worden voor een optimaal herstel.

Isokin in Balance: een combinatie van oefeningen geïnspireerd op tai chi, yoga en pilates. Uitgevoerd op rustig muziek in een aparte ruimte. Ontspanning, kracht en lenigheid wisselen elkaar af.

Isokin topfit: Ben je een gezonde sporter maar wil je topfit worden?! Schrijf je dan in voor Isokin topfit! Je traint onder begeleiding op een hoog niveau. Ook krijg je een oefenprogramma mee voor thuis waardoor je je training voor de rest van de week in je eigen tijd kunt voortzetten.

Senior fit: Een training die op het functioneringsniveau en de persoonlijke wensen wordt opgesteld. Er wordt rekening gehouden met de belastbaarheid per persoon. De oefeningen zullen dus makkelijk aanpaspaar zijn aan het belastbaarheid niveau. Dit is speciaal voor de wat ouder wordende mens.

Voor de thematrainingen dient u een los abonnement aan te schaffen. Dit abonnement kan alleen per kwartaal afgenomen worden. U traint 1x per week in een klein groepje van 6 tot 8 deelnemers onder begeleiding van een therapeut of sportinstructeur. Er wordt gestart met de thematraining wanneer er zich minimaal 6 deelnemers hebben aangemeld.

Abonnementskosten

  Totaal    Per maand
Kwartaal       € 96,00 € 32,00

 

Fysiofit vrij
Dit abonnement is alleen geldig als je onder behandeling bent bij een van onze therapeuten of wanneer je een thematraining volgt. Bij dit abonnement mag je 1x per week komen sporten naast de behandelingen of thematraining. Ook bij dit abonnement met je deelnemen aan de groepslessen en kan je gratis gebruik maken van koffie en/of thee.

Abonnemenskosten

  Totaal
Per maand € 20,00
Per kwartaal       € 60,00


Voor meer informatie:
Er is op donderdag 20 december om 18.00 uur een moment gepland om de veranderingen toe te lichten. 

Voor verdere vragen en informatie: vraag naar Annemieke, Kevin , Gerard of Johann.