Nieuwe collega fysiotherapie Diederik

Graag zou ik mij aan u willen voorstellen, ik ben Diederik Coes en ben vanaf januari werkzaam als fysiotherapeut bij Isokin. Vijf jaar geleden ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool van Leiden en met een paar omzwervingen via Friesland ben ik in Apeldoorn terecht gekomen. Samen met mijn vriendin woon ik nu in hartje Zwolle. Mijn specialiteit en passie ligt bij het behandelen van geriatrische patiënten ( 65 plussers) met complexe gezondheidsproblemen bijvoorbeeld beroertes, hart en vaatziektes en reuma.

Bijna alweer twee jaar geleden ben ik gestart met de master opleiding tot Geriatriefysiotherpeut in Zwolle. In deze opleiding heb ik geleerd hoe je mensen met gezondheidsproblemen, maar ook met geheugenproblemen kan begeleiden bij het zo zelfstandig mogelijk blijven. Zodat mensen eventueel met aanpassingen toch zoveel mogelijk zelf blijven doen.

Naast mijn werk en studie sta ik graag op de tennisbaan en loop ik graag hard of rij ik graag een rondje op de racefiets. Dit plezier in sporten en bewegen wil ik graag in mijn werk als fysiotherapeut overbrengen. Naast sporten is een hobby van mij het maken van houten meubels.

Wellicht tot snel!

Diederik Coes