Extra nieuwsbrief mbt nieuwe lockdown

Beste Isokin leden,

Ons vermoeden is afgelopen maandagavond werkelijkheid geworden: een tweede lockdown werd afgekondigd waarin ook sportscholen tot en met 19 januari a.s. gesloten zijn. Onze abonnementhouders mogen hierdoor de komende vijf weken niet binnen sporten. Onze fysio- en oefentherapeuten mogen wel doorwerken, met inachtneming van de huidige coronaregels.

De afgelopen maanden hebben jullie ons gesteund, door lid te blijven ondanks de beperkende maatregelen. Wij zijn jullie daar heel dankbaar voor! Als dank voor jullie loyaliteit willen wij het komend jaar iets terug doen voor jullie. Op 25 maart 2021 is het 25 jaar geleden dat Isokin de deuren opende. Dit willen we vieren door verschillende activiteiten te organiseren en jullie leuke aanbiedingen te doen. Wat, dat is nog een verrassing. We denken dat het in de smaak zal vallen! Vanwege de huidige lockdown willen we hier wel vervroegd mee beginnen. We willen jullie blijven stimuleren om te bewegen. We hopen nog deze maand, anders begin januari a.s., jullie een presentje te overhandigen.

Wat kunnen jullie tijdens deze lockdown van ons verwachten?
- Live groepslessen, die later ook terug zijn te zien op ons YouTube kanaal. Filmpjes met oefeningen voor thuis, te zien op ons YouTube kanaal.
- De mogelijkheid tot het krijgen van een op maat gemaakt oefenprogramma voor thuis of persoonlijk advies bij vragen hoe je in de thuissituatie toch aan je persoonlijke sportdoelen kan werken. Neem hiervoor contact op via de e-mail met Maaike, Gerard Sluiter of Harry. Heb je een vraag over thuis bewegen met een fysieke beperking of een andere vraag? E-mail Kevin.

We hopen jullie op 20 januari a.s. weer te kunnen ontvangen in onze trainingszaal om met goede moed te beginnen aan 2021. De kerstdagen zullen zeker anders zijn dan de afgelopen jaren. Desondanks willen we als team jullie allen een feestelijk kerstfeest toewensen!

Houd vol, ontwijk het virus zo veel mogelijk en blijf gezond!

Team Isokin