Themabijeenkomst 'Een betere ademhaling, minder stress'

Sociaal psycholoog Gerjan de Vries vertelt in de volgende themabijeenkomst bij Isokin Training & Therapie over; Ademhaling, de motor van fitheid! Met een goede ademhalingstechniek en dagelijkse oefening worden mindfulness en ontspanning normaal. Met als gevolg: meer alert, makkelijker reageren op onverwachte gebeurtenissen en een betere gezondheid. Fotogjo 6

Iedereen wil graag heel veel doen in korte tijd met maximale efficiency. Het is logisch dat je het maximale uit je dag wilt halen. Maar door het tegelijkertijd nastreven van veel doelen komen we onder druk te staan. Dit geeft stress. En langdurige stress heeft een negatief effect op onze gezondheid.

Tijdens deze presentatie krijg je inzicht in wat het effect van een goede ademhaling is. Wat goed ademen je oplevert in je dagelijkse leven en hoe goed ademen stress verminderd. In samenwerking met Isokin zal Gerjan de Vries training aanbieden waarbij je meer zult leren over een goede ademhaling en hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. De training bestaat uit 10 sessies.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar deze gratis themabijeenkomst op donderdag 5 september. Aanmelden via isokin@isokin.nl of via de inschrijflijst bij de balie. De bijeenkomst zal starten om 19.00 uur bij Isokin Training & Therapie gevestigd aan het Jean Monnetpark 19 te Apeldoorn.