Themabijeenkomst 'Een gezond eetpatroon, hoe ziet dat er uit?'

In de volgende themabijeenkomst bij Isokin Training & Therapie vertelt diëtiste Dionne van Rooij over een gezond eetpatroon. Want hoe ziet een gezond eetpatroon er nou uit? En vooral; hoe bereik je dit?

In de media en op het internet wordt veel gezegd en geschreven over wat gezond is. Vaak wordt tegenstrijdige informatie gegeven. Hierdoor weten veel mensen niet meer wat nu wel en wat niet gezond is. ‘In deze presentatie wil ik duidelijkheid geven over hoe een gezond eetpatroon er uit ziet’ vertelt Dionne van Rooij. ‘Ik geef informatie en vertel over hoe ik daarbij kan helpen’.

Een van de redenen waarom Dionne diëtist is geworden is omdat ze mensen wil helpen die hun eetpatroon willen veranderen maar niet weten hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen. ‘Ik begeleid mijn cliënten altijd 1 op 1. Dit doe ik om goed in kaart te brengen waar de mogelijkheden liggen om aanpassingen te maken in het voedingspatroon afgestemd op de persoonlijke situatie. Het belangrijkste daarbij is om aanpassingen te doen die ook vol gehouden kunnen worden.’ legt Dionne uit.

Dionne is met haar praktijk ‘Bewust Vitaal’ gevestigd op de eerste verdieping aan het Jean Monnetpark 19, het pand waar ook Isokin zich bevindt. Een van de redenen waarom ik een ruimte boven Isokin huur is omdat voeding maar één onderdeel is van een gezonde leefstijl. Bewegen, ontspanning en slaap zijn andere onderdelen van een gezonde leefstijl die in combinatie met voeding veel invloed hebben op elkaar. Het mooie is dat er op al die vlakken veel kennis is onder één dak. Hierdoor is de stap kleiner om naast voeding ook aan de slag te gaan met bewegen of ontspanning.

Meer weten over een gezond eetpatroon? Kom dan naar deze gratis bijeenkomst op donderdag 3 oktober op de eerste verdieping aan het Jean Monnetpark 19. De presentatie zal starten om 19.00 uur. Aanmelden via isokin@isokin.nl of via de inschrijflijst bij de balie. Vol = Vol.