Op zoek naar een nieuwe collega!

Per heden zijn we bij Isokin op zoek naar een nieuwe collega. 

 

Gezocht: collega fysiotherapie/oefentherapie ( 24-32 u per week),

Ben jij een gedreven therapeut met grote affiniteit voor orthopedische en musculoskeletale problematiek ?
Ben je op zoek  naar een nieuwe werksetting voor de langere termijn of als waarnemer voor een kortere periode en heb je interesse om kennis te maken met Isokin Training & Therapie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Isokin Training & Therapie is een 1e lijns therapiecentrum waarin de zorg voor onze patiënten en klanten binnen verschillende domeinen georganiseerd is. In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een ondernemende en energieke therapeut , die samen met de bestaande collega’s  zorg wil dragen voor onze cliënten in het musculoskeletale domein. 
Binnen Isokin werken oefentherapeuten, fysiotherapeuten, sportinstructeurs en praktijkassistentes samen aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.  Onderlinge samenwerking is bij ons normaal en een must . Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid en waarderen “out of the box” denken.   De praktijk is prima geoutilleerd.

Wie ben jij?

- Je bent een energieke en ondernemende collega die weet wat er nodig is om cliënten met orthopedische en musculoskeletale klachten te ondersteunen.

- Je houdt van aanpakken en bezit een gezonde dosis werklust.

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

- Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.

- Je beschikt over doorzettings- en improvisatievermogen en je hebt een flexibele instelling.

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie of oefentherapie.

- Je voldoet aan de eisen van de wet BIG en aan de eisen van het kwaliteitsregister fysiotherapie/oefentherapie.

 

Ben jij die gedreven en ondernemende collega die wij zoeken?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV te sturen naar johanndejong@isokin.nl. Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 055-5341082. Je mag vragen naar  Johann de Jong of Gerard Vos. Meer informatie over onze praktijk is te vinden op www.isokin.nl