Beweegprogramma

Obesitas

Overgewicht (obesitas) is ongezond en leidt  tot ernstige gezondheidsklachten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten. Met een beweegprogramma zult u merken dat uw algehele conditie verbetert en dat u geleidelijk afvalt. De hoeveelheid spierweefsel zal toenemen, terwijl het vetpercentage juist zal afnemen. 

Diabetes Mellitus Type 2

Suikerziekte is een steeds meer voorkomende aandoening met grote gevolgen voor uw kwaliteit van leven. Met een beweegprogramma geven wij u handvatten voor een structurele en langdurige verbetering van uw leefstijl. U zult uw Diabetes veel beter in de hand kunnen houden en zich beter voelen. Uw gezondheid is immers onbetaalbaar, het kost alleen soms wel doorzettingsvermogen.

Persoonlijk programma

Wij beginnen uw beweegrpogramma met een intake van klachteninventarisatie, lichamelijk onderzoek en (inspannings)testen. De therapeut bepaalt of u voldoet aan de criteria voor deelname. Het  programma bestaat uit training in groepsverband middels een persoonlijk programma, adviezen en voorlichting. De trainingstijd is een uur en het gehele programma duurt 10 weken. In overleg wordt begeleiding door een diëtist geregeld.

Vergoeding via uw verzekeraar?

Niet elke verzekering vergoed een beweegprogramma. Voor informatie over vergoedingen kunt u uw polis nalezen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Kevin via kevinmelessen@isokin.nl

Isokin HKZ 2018