Oefentherapie Cesar/mensendieck

Heeft u lichamelijke klachten die voortkomen uit verkeerd bewegen of een ongunstige houding? Dan wilt u daar het liefst weer vanaf! Met cesartherapie kijken we hoe uw lichaam tijdens dagelijkse activiteiten wordt belast. En wat het effect daarvan is en hoe die op te lossen.

16Isokin2019209228

Behandeling

In de behandeling wordt u zich bewust van uw houding en uw manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Wat gebeurt er als u zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten krijgen het daarbij zwaar te verduren? Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt u door de gespecialiseerde oefentherapeut begeleid in het aanleren van gezondere houding en bewegingsgedrag. Zodat de klachten verminderen of verdwijnen.

Individuele oplossing

Ieder mens is uniek en daarom stemmen wij de oefentherapie af op uw situatie. Wij kijken naar de manier van bewegen en uw totale belasting. De oefeningen worden daarna afgestemd op uw werk- en/ of privé situatie. Daarmee beschikt u over alle informatie en vaardigheden om de balans te leren handhaven.

Direct online een afspraak maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: 

Eveline via evelinedejong@isokin.nl

Evelien via evelienseijger@isokin.nl

Kevin via kevinmelessen@isokin.nl