Rugklachten

Rugklachten laten behandelen bij Isokin in Apeldoorn

Rugklachten kunnen u vervelend hinderen in het dagelijks leven. Rugklachten zorgen ervoor dat u uw werk, uw hobby of andere activiteiten niet kunt uitvoeren. Voor rugklachten bestaan echter geen medicijnen. Bij Isokin Training & Therapie in Apeldoorn helpen we u graag van uw rugklachten af. Onze therapeuten beschikken over de juiste kennis en ervaring om rugklachten te beoordelen en te behandelen.

Samen werken aan uw rugklachten

Wanneer u last heeft van rugklachten, gaan onze gespecialiseerde therapeuten aan de slag om u zo goed mogelijk te helpen. Dat kan zowel een meermalige behandeling zijn als een eenmalig consult met adviezen en oefeningen voor uw rug. Om de spieren rondom uw rug te stabiliseren, kunt u ook een gericht trainingsprogramma volgen. Indien nodig werken we bij de behandeling van uw rugklachten samen met een sportfysiotherapeut en / of manueel therapeut.

Isokin, uw fysiotherapeut bij rugklachten

Heeft u last van rugklachten en wilt u deze graag laten behandelen? Loop gerust eens binnen bij Isokin aan het Jean Monnetpark 19 in Apeldoorn. We maken graag kennis met u.