Bootcamp

Deze training wordt helaas tijdelijk NIET aangeboden! 

Bootcamp bij Isokin in Apeldoorn is de perfecte combinatie van buitenlucht en beweging. Onze collega Harry organiseert op zaterdag van 11.30 tot 12.30 uur een thematraining Bootcamp. Dit trainingsprogramma duurt twaalf weken en vindt plaats in het Orderbos. Heeft u al een abonnement bij Isokin? Dan krijgt u bijna 40% korting!

Bootcamp bij Isokin in Apeldoorn

Bootcamp is van oorsprong een militaire training die je uitdaagt om het onderste uit de kan te halen. Tijdens de training gaan we u uiteraard niet ‘drillen’, maar we motiveren en stimuleren u wel om alles uit uw training te halen. We organiseren bijvoorbeeld spierversterkende oefeningen met voornamelijk uw eigen lichaamsgewicht. Ook doen we verschillende opdrachten, waarbij we bijvoorbeeld heuveltjes, trappen en hekjes gebruiken. Zo maakt u op een speelse en sportieve manier kennis met bootcamp bij Isokin in Apeldoorn.

Oefeningen op eigen niveau

Om de training voor iedereen toegankelijk te houden, is het mogelijk om de oefeningen op uw eigen niveau te doen. Bovendien kunnen we u altijd alternatieve oefeningen aanbieden wanneer u hier behoefte aan heeft. Wilt u deelnemen aan de thematraining en heeft u nog geen abonnement bij Isokin? Dan betaalt u voor de twaalf trainingen in totaal 96 euro. Heeft u al een Isokin-abonnement? Dan betaalt u slechts 60 euro. De thematraining Bootcamp, die plaatsvindt in het Orderbos in Apeldoorn, gaat door bij aanmelding van minimaal zes deelnemers. We houden u hiervan op de hoogte.

Meld u aan voor onze bootcamp in Apeldoorn

Wilt u graag meer informatie over de thematraining of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem contact op met Harry, via 055-5341082. Ook wanneer u nog verdere vragen heeft over onze thematraining bootcamp in Apeldoorn helpt Harry u hier graag verder mee.

Bootcamp