Thematrainingen

U traint 1x per week, voor 12 weken lang, in een klein groepje van 6 tot 8 deelnemers onder begeleiding van een therapeut of sportinstructeur. De training wordt gegeven in de oefenruimte op de 1e etage of in de oefenzaal beneden. Er wordt gestart met de thematraining wanneer er zich minimaal 6 deelnemers hebben aangemeld. U wordt hiervan op de hoogte gehouden

Wij bieden de volgende thematrainingen aan: 

- Senior Fit

- Isokin in Balance

- Isokin Top Fit

Meld je aan bij de balie of via thematraining@isokin.nl

  Per kwartaal Per maand
Thematraining € 96 € 32
Naast jaarabonnement Isokin € 60 € 20

Senior Fit

Een training die op het functioneringsniveau en de persoonlijke wensen wordt opgesteld. Er wordt rekening gehouden met de belastbaarheid per persoon. De oefeningen zullen dus makkelijk aanpaspaar zijn aan het belastbaarheid niveau. Dit is speciaal voor de wat ouder wordende mens.

De training zal plaats vinden op donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur. 

* met uitzondering van feestdagen

Isokin in Balance

Isokin Balance is een combinatie van oefeningen geïnspireerd op tai chi, yoga en pilates. Uitgevoerd op rustig muziek in een aparte ruimte op de 1e etage. Ontspanning, kracht en lenigheid wisselen elkaar af. U traint 1x per week, voor 12 weken lang*, in een klein groepje van 6 tot 10 deelnemers onder begeleiding van Maaike. 

Ons Balance programma staat voor het stretchen, versterken en balanceren van uw lichaam. Door middel van ‘bewustwording’ verbetert de lichaamshouding en kunnen blessures worden voorkomen/verholpen en behandeld. Doel van Isokin in Balance is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam waarin overbelaste spieren worden ontlast. Verwaarloosde spieren worden weer geactiveerd en versterkt.

Isokin in Balance is op maandag*. De les start om 19.00 uur en duurt tot 19.45 uur. 

* met uitzonderding van feestdagen