VSO Zolen

"Met de zolen van VSO loop ik een stuk beter dan voorheen. Echt een oplossing!"

VSO-Apeldoorn is gespecialiseerd in het analyseren van voet- en loopproblematiek en het maken van zooltjes voor in uw schoenen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut maakt door middel van geavanceerde apparatuur een dynamische opname van uw looppatroon. Zo wordt zichtbaar hoe uw voet zich gedraagt tijdens belasten en waar er eventueel steun gewenst is. VSO redeneert vanuit het dynamisch bewegen in plaats vanuit de stilstaande voet.

De VSO zolen zijn zeer soepel en daardoor bijzonder geschikt om mee te sporten, maar zijn ook doeltreffend en draagbaar in al uw dagelijkse schoeisel. Analyse en advies kan tevens preventief belangrijk zijn, ongeacht uw sport- of belastingsniveau. De kans op blessures wordt aanzienlijk kleiner bij gebruik van ondersteuning die past bij uw wensen.

Doelgroep

  • Sporters
  • Kinderen
  • Ouderen
  • Mensen met een staand/lopend beroep

Plan van aanpak

Bij de intake wordt de vraagstelling en de klachten geïnventariseerd en er vindt een onderzoek plaats. Tevens wordt de dynamische opname gemaakt van uw looppatroon en de analyse besproken.
Bij de intake dient u een geldig identiteitsbewijs en uw verzekeringspasje mee te nemen.
U krijgt bericht wanneer de zolen geleverd zijn, u kunt deze dan afhalen op de praktijk.
Wanneer u wenst kunnen de zolen ook opgestuurd worden. Dit dient u aan te geven bij het bestellen van de zolen. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Vergoeding

De kosten van het consult bedragen € 45,00.
De kosten van een paar (sport)zolen bedragen € 161,00 (kinderen t/m 12 jr. € 141,00). Dit is inclusief benodigde controles en aanpassingen binnen een half jaar na aanschaf.
U ontvangt twee facturen van ons, één m.b.t het consult en één voor de (sport)zolen.

Er zijn slechts enkele zorgverzekeraars die de facturen vergoeden, waaronder Zilveren Kruis.
Raadpleeg hiervoor uw verzekeringsvoorwaarden. VSO-Apeldoorn stelt nadrukkelijk dat  deze vergoeding een zaak is tussen verzekeraar en verzekeringnemer en dat zij niet aansprakelijk gesteld kan worden indien er door de zorgverzekeraar niet tot vergoeding  overgegaan wordt.
Houdt u er rekening mee dat de zolen vooraf aan ons dienen te worden voldaan.

VSO

Garantie

De fabrikant /VSO-Apeldoorn  geeft drie maanden garantie op fabricagefouten van de zooltjes.
 
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van ons netwerk, www.vsonetwerk.nl, of u kunt contact opnemen met Isokin en  vragen naar Johann de Jong.