Zorg & herstel

Uw lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten, gewrichten en zenuwen waar we dagelijks op kunnen rekenen. Zo is lopen, staan, springen, bukken volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Zodra u last krijgt van blessures, dan wordt u ineens beperkt en merkt u hoe lastig dat is. Dan wilt u daar liefst zo snel mogelijk van genezen.

Isokin Fysiotherapie Apeldoorn

Ons team van fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers adviseren, begeleiden en behandelen bij stoornissen in houding en beweging. Daarbij beperken we ons niet alleen op de lichamelijke kanten, maar ook op mentale- en sociale componenten. Die zijn namelijk ook van belang bij het ontstaan en herstellen van klachten. Het aanpakken van klachten is dan ook echt teamwork tussen u en onze therapeuten.

Uiteenlopende specialisaties voor sneller herstel

De therapeuten van ISOKIN hebben uiteenlopende specialisaties. Zij vormen een team die u gericht helpen bij het herstel van klachten. Hierdoor kan het zijn dat u meerdere behandelaars krijgt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u. Belangrijk voordeel voor u is dat u sneller geneest en dus eerder van uw problemen bent verlost.

Professionele oefenruimte en prettige sfeer

Naast behandeling door de therapeut wordt vaak actief geoefend. Hiervoor hebben wij de beschikking over een ruime oefenzaal met veel functionele apparatuur. U kunt dus in een professionele omgeving werken aan herstel. U wordt ontvangen in een prettige en informele sfeer. En heeft u vragen of wenst u toelichting, dan is er altijd een deskundig iemand paraat die u antwoorden geeft.

Woont of werkt u in Apeldoorn en zoekt u een fysiotherapeut in de regio waar u in goede handen bent? Dan biedt ISOKIN Fysiotherapie Apeldoorn u graag de behandeling die bij u past. Neem gerust contact met ons op