Loop Expertise Centrum

Van beginner tot marathonloper, van jong tot oud, van talent tot topsporter. Het Loop Expertisecentrum is er voor iedereen die op een verantwoorde manier wil leren hardlopen.

“Dat doen we graag op een persoonlijke manier. Samen brengen we van al onze klanten de wensen en behoeften in kaart. Dus of het nu om een blessure gaat, een marathon lopen of als beginner een start wil maken, voor iedere klant maken we een persoonlijk plan waarin plezier en verantwoord hardlopen voorop staat”.

Hardlopers kunnen in het Loop Expertisecentrum onder andere terecht voor loopanalyses, inspanningstesten en blessure consulten. Ook het bepalen van je maximale hartslag of het doen van een lactaattest, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.  Ook de hele follow-up zoals persoonlijke training, groepstraining en gepersonaliseerde trainingsschema’s behoort tot de mogelijkheden, kortom: een totaal concept voor de hardloper!

Het Loop expertise centrum is een samenwerking tussen Isokin Training & Therapie en Dennis Licht Running. Het spiksplinternieuwe Loop Expertisecentrum is gevestigd in gezondheidscentrum Jean Monnet Park.

Meer weten? 

 Logo Loopexpertisecentrum Liggend