Therapie
op maat

Over ons aanbod

Het lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten, gewrichten en zenuwen waar je dagelijks op kunt rekenen. Zo zijn lopen, staan, springen en bukken volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Zodra u last krijgt van pijn tijdens bewegen of van (sport)blessures, wordt je ineens beperkt en merkt je hoe lastig dat is. Dan wil je daar het liefst zo snel mogelijk van genezen. Isokin heeft fysiotherapeuten en oefentherapeuten in dienst die je hierbij kunnen helpen.


Maakt direct een afspraak

U kunt bij ons gemakkelijk online een afspraak maken voor een eerste afspraak voor fysio- of oefentherapie. 

Maak een afspraak 

Een sneller herstel

De therapeuten van Isokin hebben uiteenlopende specialisaties. Zij vormen een team dat u gericht helpt bij het herstel van klachten. Hierdoor kan het zijn dat u met meerdere therapeuten te maken krijgt tijdens het behandelproces. Dit gebeurt uiteraard alleen in overleg. Onze therapeuten werken nauw samen en hierdoor bieden we de best mogelijke zorg. Bekijk ons team voor de specialisaties van onze therapeuten.

Isokin training & therapie

Alles op aarde is continu in beweging. De zon die opkomt en onder gaat, bomen die groeien en mensen die van de ene bestemming naar de andere gaan. Beweging zit in onze natuur. Wij geloven dat bewegen een voorwaarde is om uw leven te leiden zoals u dat wilt. Isokin is er om u te adviseren, begeleiden of behandelen. Zo zorgen we er samen voor dat u fit, vitaal en energiek in het leven te staat. Wij staan vol overgave en met een breed, specialistisch aanbod voor u klaar, want leven is bewegen.

Een greep uit onze reviews

Edward Cisneros H6wpor9mjs Unsplash@2X

Na de behandeling door Gerard kan ik mijn werk eindelijk weer met plezier uitvoeren.

Annemarie
Portrait Senior Woman During Gathering Cafe@2X

Door begeleid te sporten bij Isokin lukt het mij om fit en vitaal te blijven.

Loes

Bekijk al onze reviews