Blessurepreventie op maat | Isokin Training & Fysiotherapie Apeldoorn

Blessurepreventie: tips en training

Bij Isokin kunt u trainen onder professionele begeleiding. Onze specialisten stellen een persoonlijk trainingsprogramma voor u op en zorgen dat u altijd begeleid kunt trainen. We richten ons overigens niet alleen op blessurepreventie, maar bieden ook de juiste hulp bij blessure herstel.

Veilig en uitdagend

Het team van Isokin bestaat louter uit professionals. Onze deskundige fysiotherapeuten helpen u bij het vormen van veilige, maar uitdagende doelstellingen. We beginnen met het in kaart brengen van eventuele klachten en of (blessure)risico's. Verder doen we een aantal tests om uw fitheid en energie te meten. Dit resulteert in een persoonlijk trainingsprogramma gericht op blessure herstel of blessurepreventie. Uiteraard compleet met professioneel begeleid trainen.

Isokin staat voor:

  • 100% tevredenheidsgarantie!
  • Al sinds 1996 specialist in verantwoord bewegen
  • Introductielessen met gegarandeerd persoonlijke begeleiding
  • Persoonlijk trainingsprogramma gericht op blessurepreventie en -herstel
  • Tijdelijk stopzetten abonnement mogelijk conform de reglementen
  • Gratis koffie en thee

Comfortabel en aangenaam werken aan blessurepreventie

Isokin is ervaren in blessurepreventie, blessure herstel en de behandeling van overbelasting. Onze specialisten helpen graag bij het realiseren van de juiste training. Hiervoor bieden wij u een ruime oefenzaal met vele verschillende fitnessapparatuur en een persoonlijk trainingsprogramma. U kunt bij ons comfortabel en begeleid trainen in een prettige en informele sfeer.

Woont of werkt u in Apeldoorn en zoekt u prettige trainingsbegeleiding? Volg dan één van de vele traingsmogelijkheden bij ISOKIN Fysiotherapie Apeldoorn. Neem gerust contact met ons op