Trainen
bij Isokin

Sportschool Apeldoorn

Een kleinschalige sportschool in Apeldoorn waar persoonlijke begeleiding vooropstaat, dat is waar Isokin voor staat. Door ons kleinschalige karakter en onze persoonlijke begeleiding hebben we tijdens het trainen alle aandacht voor u als sporter. Zo zorgen we dat u uw oefeningen op de juiste manier uitvoert en dat u uw doelen behaalt. We vinden het immers belangrijk dat u in een veilige en gezonde omgeving kunt bewegen. Dat kan bij Isokin zowel binnen als buiten!

Prev Next

Sporten bij Isokin

Bij Isokin kunt u tijdens onze ruime openingstijden komen sporten wanneer u zelf wilt. In de ochtend en in de avond is er een sportinstructeur aanwezig voor begeleiding tijdens het sporten. In de middag kunt u met vragen terecht bij een van onze therapeuten. Voor de groepslessen dient u zich altijd in te schrijven. U kunt zich inschrijven via de app 'Compedfit' of via onderstaande button.

Afspraak maken

Onze fitness ruimte

Dat Isokin een professionele sportschool is, merkt u naast de deskundige begeleiding ook aan de moderne fitnessapparatuur. Onze apparatuur is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Natuurlijk kunt u bij ons binnen sporten, maar wist u dat onze sportschool in Apeldoorn ook een sportterrein buiten heeft? U kunt bij Isokin dus naar keuze binnen of in de frisse buitenlucht trainen; de keuze is aan u.

Wij staan vol overgave en met een breed, specialistisch aanbod voor u klaar, want leven is bewegen.

Meer over ons

Isokin training & therapie

Alles op aarde is continu in beweging. De zon die opkomt en onder gaat, bomen die groeien en mensen die van de ene bestemming naar de andere gaan. Beweging zit in onze natuur.

Wij geloven dat bewegen een voorwaarde is om uw leven te leiden zoals u dat wilt. Door te bewegen blijft u fit, gezond en energiek. Daar helpt Isokin u bij door preventief te trainen. Maar ook wanneer bewegen niet meer vanzelfsprekend is, zijn wij er om u te adviseren, begeleiden of behandelen. Wij staan vol overgave en met een breed, specialistisch aanbod voor u klaar, want leven is bewegen.

Een greep uit onze reviews

Edward Cisneros H6wpor9mjs Unsplash@2X

Na de behandeling door Gerard kan ik mijn werk eindelijk weer met plezier uitvoeren.

Annemarie
Portrait Senior Woman During Gathering Cafe@2X

Door begeleid te sporten bij Isokin lukt het mij om fit en vitaal te blijven.

Loes

Bekijk al onze reviews