Training

 

Sportschool Apeldoorn

Een kleinschalige sportschool in Apeldoorn waar persoonlijke begeleiding vooropstaat, dat is waar Isokin voor staat. Door ons kleinschalige karakter en onze persoonlijke begeleiding hebben we tijdens het trainen alle aandacht voor u als sporter. Zo zorgen we dat u uw oefeningen op de juiste manier uitvoert en dat u uw doelen behaalt. We vinden het immers belangrijk dat u in een veilige en gezonde omgeving kunt bewegen. Dat kan bij Isokin zowel binnen als buiten!

Fitness ruimte Isokin

Isokin, de kleinschalige sportschool in Apeldoorn

Het kleinschalige karakter van Isokin vertaalt zich onder andere in de persoonlijke aandacht van onze ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs. Iedere dag staan zij met veel plezier klaar om u op een gezonde en verantwoorde manier te begeleiden. Samen met u stellen zij een maatwerk trainingsprogramma samen, dat nauwkeurig aansluit op uw (medische) achtergrond en op uw wensen. Zo traint u in onze sportschool in Apeldoorn op een manier die precies bij u past.

Moderne fitnessapparatuur, binnen én buiten

Dat Isokin een professionele sportschool is, merkt u naast de deskundige begeleiding ook aan de moderne fitnessapparatuur. Onze apparatuur is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Natuurlijk kunt u bij ons binnen sporten, maar wist u dat onze sportschool in Apeldoorn ook een sportterrein buiten heeft? U kunt bij Isokin dus naar keuze binnen of in de frisse buitenlucht trainen; de keuze is aan u.

Onbeperkt trainen en gratis meedoen aan groepslessen

Over keuze gesproken: u heeft bij ons de keuze om individueel te trainen, maar u kunt ook gratis meedoen met groepslessen. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om met ons abonnement onbeperkt te trainen.

Van harte welkom op onze sportschool in Apeldoorn

Wilt u graag een keer kennismaken met Isokin? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking. U vindt onze sportschool aan het Jean Monnetpark 19, aan de westkant van Apeldoorn. Neem voor al uw vragen en voor meer informatie ook gerust contact met ons op. We nemen graag de tijd voor u.

Fitness ruimte Isokin