Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Isokin in Apeldoorn

Pijnvrij bewegen begint bij Isokin Fysiotherapie in Apeldoorn. Zowel voor advies als voor begeleiding bij en behandeling van uw blessure staan onze ervaren specialisten graag voor u klaar. Iedere therapeut bij Isokin is BIG-geregistreerd. Met maatwerk fysiotherapie, afgestemd op uw situatie, werken onze therapeuten aan een goed en snel herstel van uw blessure. U bent van harte welkom in onze professionele fysiotherapiepraktijk in Apeldoorn.

Houding en beweging

Fysiotherapie draait bij Isokin niet alleen om houding, maar ook om beweging. Daarnaast richten we ons bij fysiotherapie zowel op lichamelijke kanten als op mentale en sociale componenten. Die spelen eveneens een rol bij het ontstaan van blessures en bij het herstellen ervan. Het herstellen van uw blessure is dan ook echt teamwork tussen u en onze therapeuten. Professioneel en doelgericht, maar wel in een prettige en informele sfeer.

Samenwerkende specialisten voor een beter en sneller herstel

Het team van Isokin Fysiotherapie bestaat uit meerdere therapeuten met uiteenlopende specialisaties. Als team werken zij nauw met elkaar en met u samen, gericht op een pijnvrij herstel van uw klachten. Door die veelzijdigheid binnen ons team krijgt u tijdens de fysiotherapie mogelijk met meerdere therapeuten te maken. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u beter en sneller geneest en dus eerder van uw klachten af bent. Uiteraard vindt dit alles plaats in nauw overleg met u.

Fysiotherapie met actieve oefeningen in onze professionele oefenruimte

Fysiotherapie bestaat bij Isokin niet alleen uit een behandeling door onze therapeuten. Ook actieve oefeningen zijn onderdeel van fysiotherapie, om blessureherstel en herstel van uw houding te bevorderen. Voor deze oefeningen beschikt onze praktijk over een ruime oefenzaal met veel functionele apparatuur. Hiermee kunt u in een professionele omgeving werken aan een voorspoedig herstel. Bovendien is er altijd een specialist paraat bij wie u met eventuele vragen terecht kunt.

Professionele fysiotherapie in Apeldoorn

Woont en / of werkt u in Apeldoorn en heeft u behoefte aan professionele fysiotherapie? Maak dan eens vrijblijvend kennis met onze fysiotherapiepraktijk aan het Jean Monnetpark 19 in Apeldoorn. Door onze contracten met verzekeraars worden de kosten voor fysiotherapie in vrijwel alle gevallen vergoed door uw verzekering. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen aan een pijnvrij herstel.

Neem gerust contact met ons op en zet de eerste stap naar een pijnvrij herstel.

Direct online een afspraak maken.