Fysiotherapie

Uw lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten, gewrichten en zenuwen waar we dagelijks op kunnen rekenen. Zo zijn lopen, staan, springen en bukken volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Zodra u last krijgt van blessures, wordt u ineens beperkt en merkt u hoe lastig dat is. Dan wilt u daar liefst zo snel mogelijk van genezen. Isokin staat voor een professioneel en pijnvrij blessure herstel.

Ons team van fysiotherapeuten adviseren, begeleiden en behandelen bij stoornissen in houding en beweging. We streven naar een snel herstel in zowel houding, als beweging. Hierbij beperken we ons niet alleen tot de lichamelijke kanten, maar richten we ons ook op mentale- en sociale componenten. Die zijn namelijk ook van belang bij het ontstaan van blessures en het herstellen ervan. Het aanpakken van klachten is dan ook echt teamwork tussen u en onze therapeuten.

Uiteenlopende specialisaties voor sneller blessure herstel

De therapeuten van Isokin hebben uiteenlopende specialisaties. Zij vormen een team dat u gericht helpt bij het pijnvrij herstel van klachten. Hierdoor kan het zijn dat u met meerdere behandelaars te maken krijgt tijdens uw blessure herstel. Dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met u. Een belangrijk voordeel hierbij is dat u sneller geneest en dus eerder van uw problemen bent verlost.

Professionele oefenruimte en prettige sfeer

Naast behandeling door de therapeut, wordt bij blessure herstel en herstel van de houding ook vaak actief geoefend. Hiervoor hebben wij de beschikking over een ruime oefenzaal met veel functionele apparatuur. U kunt in een professionele omgeving werken aan snel herstel.

Neem gerust contact met ons op en zet de eerste stap naar een pijnvrij herstel.

Maak hier direct een afspraak

Isokin HKZ 2018 (1)