Fitness

 

Fitness bij Isokin in Apeldoorn

Vindt u het belangrijk om gezond en vitaal in het leven te staan? Dan is fitness iets voor u. Fitness bij Isokin is gericht op drie doelen: kracht opbouwen, conditie verbeteren en coördinatie trainen. Onze ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs staan dagelijks met veel plezier klaar voor iedereen die op een verantwoorde manier wil sporten. Wilt u ook graag op een gezonde manier in beweging blijven? Dan heten wij u van harte welkom bij onze fitness in Apeldoorn.

6Insokinwebsite

Verantwoord fitnessen met persoonlijke aandacht voor u

Fitness is voor iedereen, van jong tot oud. Tegelijk vraagt ieders persoonlijke situatie om een maatwerk trainingsprogramma. Daarom vragen we tijdens uw intake naar uw medische achtergrond en meten we uw belastbaarheid met behulp van een fitheidstest. Vervolgens stemmen onze sportinstructeurs de oefeningen zorgvuldig op uw wensen en behoeften af. Deze oefeningen kunnen op toestellen en apparaten plaatsvinden, maar ook door middel van grondoefeningen.

Ook tijdens het trainingsprogramma kunt u rekenen op de vakkundige begeleiding van onze sportinstructeurs. Hier staat Isokin niet alleen in Apeldoorn, maar ook ver buiten Apeldoorn om bekend. Zo krijgt u van onze instructeurs bijvoorbeeld een heldere uitleg van uw fitnessplan, zodat u verantwoord kunt beginnen met fitness. Zo blijft fitness leuk en gezond en blijft uw lichaam in balans.

Fitness in groepsverband of individueel

Naast professionaliteit hechten we bij Isokin ook veel waarde aan flexibiliteit. Daarom kunt u bij ons zowel individueel als in groepsverband komen trainen. Zelfs een combinatie van beide is mogelijk! Ook wanneer u behoefte heeft aan personal training kunt u daarvoor bij Isokin terecht. Zowel ’s ochtends als ’s avonds is er altijd een sportinstructeur of therapeut aanwezig om u, waar nodig, te begeleiden. Op momenten dat wij geen begeleiding kunnen garanderen is de trainingsruimte beperkt open om vrij te fitnessen. Voor meer informatie kunt u ons rooster en onze openingstijden raadplegen.

Na werktijd nog even fitnessen in Apeldoorn?

Omdat steeds meer mensen fitnessen ’s avonds na hun werk, heeft onze fitness op doordeweekse dagen ruime openingstijden. Dankzij de gunstige ligging vanaf de A1 en de Ring Apeldoorn is onze fitness niet alleen goed bereikbaar voor mensen die in Apeldoorn werken, maar ook voor mensen die over de snelweg langs Apeldoorn komen. U bereikt onze fitness in vijf minuten vanaf de afrit Apeldoorn-West van de A1.

Abonnementsprijzen Isokin Fitness

All-in 1: Onbeperkt sporten voor een scherpe prijs

Kwartaal 114 euro
Jaar in een keer betalen* 396 euro
Jaar automatische incasso 35,80 euro per maand


 * als u het abonnement in een keer betaald heeft u 33,60 korting

 

Wilt u ook gericht fitnessen en uw persoonlijke doelstellingen halen? Neem dan contact met ons op!