Fitness

"Normaal ben ik niet een type om aan gewichten te trekken in een sportschool, maar bij Isokin voelt het als plezier. Ik ga nog even door"

Fitness bij Isokin is gericht op het opbouwen van kracht, conditie verbetering en coördinatie training. Daarbij geven wij leden met fysieke klachten en bewegingsbeperkingen extra aandacht. In praktijk komen voornamelijk onervaren sporters die preventief willen bewegen of mensen die vitaal door het leven willen gaan. Wat u ook wilt bereiken, iedereen die verantwoord wilt sporten is bij ons van harte welkom.

Uw lichaam in balans

100Isokin2019209211Bij Isokin wordt er niet alleen getraind met toestellen, ook grondoefeningen zijn mogelijk. Alle oefeningen zijn gericht op uw specifieke doelstellingen. Zo wordt het lichaam in balans gehouden. Bij een intake vragen we naar uw medische achtergrond en krijgt u een fitheidstest om uw belastbaarheid in te schatten. We stemmen het trainingsprogramma af op uw wensen en behoeftes. Het trainingsprogramma wordt onder begeleiding van een van onze sportinstructeurs uitgelegd zodat u verantwoordt kunt beginnen met trainen. 

Individueel of in groepsverband

U kunt bij ons individueel, in groepsverband of zelfs met een combinatie van beiden komen trainen. Ook is het mogelijk om personal training te krijgen. In de ochtend en de avond garanderen wij dat een van onze sportinstructeurs of therapeuten in de zaal aanwezig zijn om u te begeleiden waar nodig. Op de momenten dat wij geen begeleiding kunnen garanderen is de trainingsruimte beperkt open om vrij te trainen. Voor meer informatie kunt u ons rooster en openingstijden raadplegen. 

Abonnementsprijzen Isokin Fitness

All-in 1: Onbeperkt sporten voor een scherpe prijs

Kwartaal 114 euro
Jaar in een keer betalen* 396 euro
Jaar automatische incasso 35,80 euro per maand


 * als u het abonnement in een keer betaald krijgt u 33,60 korting

 

Wilt u ook gericht fitnessen en uw persoonlijke doelstellingen halen? Neem dan contact met ons op!

** In de zomervakantie zijn wij van 20 juli tot en met 1 september op zaterdag gesloten.