Fitness
bij Isokin in Apeldoorn

Fitness

Vindt u het belangrijk om gezond en vitaal in het leven te staan? Dan is fitness iets voor u. Fitness bij Isokin is gericht op drie doelen: kracht opbouwen, conditie verbeteren en coördinatie trainen. Onze ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs staan dagelijks met veel plezier klaar voor iedereen die op een verantwoorde manier wil sporten. Wilt u ook graag op een gezonde manier in beweging blijven? Dan heten wij u van harte welkom bij onze fitness in Apeldoorn.

Verantwoord fitnessen met persoonlijke aandacht voor u

Fitness is voor iedereen, van jong tot oud. Tegelijk vraagt ieders persoonlijke situatie om een maatwerk trainingsprogramma. Daarom vragen we tijdens uw intake naar uw medische achtergrond en meten we uw belastbaarheid met behulp van een fitheidstest. Vervolgens stemmen onze sportinstructeurs de oefeningen zorgvuldig op uw wensen en behoeften af. Deze oefeningen kunnen op toestellen en apparaten plaatsvinden, maar ook door middel van grondoefeningen.

Ook tijdens het trainingsprogramma kunt u rekenen op de vakkundige begeleiding van onze sportinstructeurs. Hier staat Isokin niet alleen in Apeldoorn, maar ook ver buiten Apeldoorn om bekend. Zo krijgt u van onze instructeurs bijvoorbeeld een heldere uitleg van uw fitnessplan, zodat u verantwoord kunt beginnen met fitness. Zo blijft fitness leuk en gezond en blijft uw lichaam in balans.

Onze sportinstructeurs zijn in de ochtend en avond aanwezig om u te begeleiden tijdens het sporten. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er geen sportinstructeur aanwezig in de oefenzaal. Onze fysio- en oefentherapeuten staan dan voor u klaar als u vragen heeft.

Fitness in groepsverband of individueel

Naast professionaliteit hechten we bij Isokin ook veel waarde aan flexibiliteit. Daarom kunt u bij ons zowel individueel als in groepsverband komen trainen. Zelfs een combinatie van beide is mogelijk! Ook wanneer u behoefte heeft aan personal training kunt u daarvoor bij Isokin terecht. Zowel ’s ochtends als ’s avonds is er altijd een sportinstructeur of therapeut aanwezig om u, waar nodig, te begeleiden. Op momenten dat wij geen begeleiding kunnen garanderen is de trainingsruimte beperkt open om vrij te fitnessen. Voor meer informatie kunt u ons rooster en onze openingstijden raadplegen.

Na werktijd nog even fitnessen in Apeldoorn?

Omdat steeds meer mensen fitnessen ’s avonds na hun werk, heeft onze fitness op doordeweekse dagen ruime openingstijden. Dankzij de gunstige ligging vanaf de A1 en de Ring Apeldoorn is onze fitness niet alleen goed bereikbaar voor mensen die in Apeldoorn werken, maar ook voor mensen die over de snelweg langs Apeldoorn komen. U bereikt onze fitness in vijf minuten vanaf de afrit Apeldoorn-West van de A1.

Abonnementsprijzen Isokin Fitness

All-in 1: Onbeperkt sporten voor een scherpe prijs

Kwartaalabonnement 120 euro
Jaarabonnement in een keer betalen* 412,50 euro
Jaarabonnement automatische incasso 37,50 euro per maand


 * als u het abonnement in één keer betaald heeft u 37,50 korting.

De algemene voorwaarden van het fitness abonnement kunt u hier bekijken. 

Wilt u ook gericht fitnessen en uw persoonlijke doelstellingen halen? Neem dan contact met ons op!

Direct online een fitness abonnement afsluiten