Verantwoord hardlopen

Hardloopblessures voorkomen een maatwerk hardloopprogramma van Isokin

Hardlopen is leuk, zowel in Apeldoorn als in de prachtige natuur rondom Apeldoorn. Maar hardlopen is niet zonder gevaar: bij hardlopen is het risico op blessures bovengemiddeld groot. Een hardloopblessure kan uw plezier in hardlopen lelijk verpesten. Daarom helpt Isokin u met professionele blessurepreventie en een maatwerk trainingsprogramma om met plezier te hardlopen en hardloopblessures te voorkomen.

Loop Expertise Centrum Apeldoorn: voor hardlopers die een stapje harder willen gaan

Voor hardlopers die een stapje verder (en harder) willen gaan, heeft Isokin samen met Dennis Licht het Loop Expertise Centrum Apeldoorn opgericht. Het Loop Expertise Centrum Apeldoorn helpt hardlopers om op een gezonde en professionele manier te (blijven) hardlopen en hardloopblessures te voorkomen. Bij het Loop Expertise Centrum Apeldoorn wordt en blijft u belastbaar genoeg om verantwoord te kunnen hardlopen. Professionals op het gebied van bewegen, hardlopen en krachttraining begeleiden u middels een all-in-pakket met verantwoord opgebouwde trainingsschema’s en wekelijkse trainingen op het gebied van lopen en krachttraining.

Voorkom hardloopblessures met een programma op maat

Deze trainingen bij het Loop Expertise Centrum Apeldoorn vinden plaats in kleine groepen en een persoonlijke sfeer. Dit doen we bewust, omdat we bij Isokin geloven dat iedere deelnemer een eigen, persoonlijk trainingsprogramma verdient. Daarom ontwikkelen we voor iedere hardloper bij het Loop Expertise Centrum Apeldoorn  een verantwoord trainingsprogramma op maat.

Welkom bij Isokin, specialist in blessurepreventie in Apeldoorn

Wilt u met plezier blijven hardlopen en hardloopblessures voorkomen? Maak gerust eens vrijblijvend kennis met Isokin en het Loop Expertise Centrum Apeldoorn. Wij zijn gevestigd aan het Jean Monnetpark 19 in Apeldoorn en heten u van harte welkom.