Revalidatie & herstelzorg

Revalidatie en herstelzorg bij Isokin

Voor uw revalidatie bent u bij de specialisten van Isokin in Apeldoorn in vertrouwde handen. Wij vormen een kleinschalige organisatie, waar specialistische begeleiding en persoonlijke aandacht voor u vooropstaan. Met een maatwerk revalidatietraject en ervaren specialisten zorgen we dat u op een gezonde en verantwoorde manier herstelt.

Bij Isokin kunt u terecht voor verschillende revalidatietrajecten, zoals bijvoorbeeld revalidatie na een operatie. Heeft u bijvoorbeeld een kruisbandreconstructie ondergaan of een nieuwe heup, knie of andere prothese gekregen? Dan helpen onze specialisten u revalideren.

Revalidatie bij hartfalen, longklachten en neurologische klachten

Maar ook voor revalidatie in andere situaties bent u bij Isokin in Apeldoorn aan een vertrouwd adres. Denkt u bijvoorbeeld aan revalidatie van chronische pijn, maar ook aan revalidatie bij: hartfalenlongklachtenneurologische klachten. Ons revalidatieprogramma bij hartfalen sluit naadloos aan op de revalidatie in het ziekenhuis. Deze revalidatie kan uiteindelijk overgaan in zelfstandig sporten in onze sportschool in Apeldoorn. Ook voor longrevalidatie kunt u rekenen op de deskundige en persoonlijke begeleiding van onze specialisten. Herstelt u bijvoorbeeld van COVID-19, of kampt u met longaandoeningen als COPD of longfibrose? Isokin heeft specialisten in dienst die op verantwoorde en gezonde manier samen met u werken aan uw herstel. Voor revalidatie bij neurologische klachten zoals Parkinson of een CVA bent u bij Isokin ook aan het goede adres.

Kies voor een gezonde en verantwoorde revalidatie in Apeldoorn

Heeft u te maken met gezondheidsklachten en bent u benieuwd hoe de specialisten van Isokin kunnen bijdragen aan uw herstel? Of heeft u andere vragen voor ons? Voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie over uw revalidatie nodigen we u graag uit in onze praktijk in Apeldoorn. U vindt ons aan het Jean Monnetpark 19. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd voor u.

Direct online een afspraak maken.