Onze sportinstructeurs

Sportinstructeurs

180Isokin36263

Alexandra Post

 

Mijn naam is Alexandra en ik werk sinds juni 2021 bij Isokin.

Bij Isokin richt ik mij voornamelijk op groepslessen zoals pilates, balance, steps en zumba maar ik geef ook graag een actieve buitentraining.

Bij Isokin krijg je altijd persoonlijk aandacht zonder daarvoor extra te hoeven betalen en dat is waarom Isokin anders is dan andere sportscholen.

Naast mijn werk bij Isokin ben ik eigenaar van een dansschool in Deventer.

293Isokin38149

Harry van Oostende

 

Mijn naam is Harry van Oostende, ik werk sinds 1 oktober 2017 bij Isokin.

Ik werk al sinds 1987 in de fitness-branche. Bij Isokin verzorg ik de groepslessen, individuele trainingen en Personal trainingen. Om dit werk te kunnen doen beschik ik over de nodige opleidingen en diploma's: fitvak A en fitvak B, Nordic Walking instructeur, spinninginstucteur, body pump en cx works. Daarnaast beschik ik over de diploma's EHBO, AED, BHV en heb ik rug- en kniescholing op mijn naam staan.

Zelf ben ik gek op fitness, voetbal, zwemmen, wielrennen en atletiek. Sporten is mijn hobby geworden en mijn passie breng ik graag over op onze leden. Het motiveerd mij om samen doelen te stellen en hiermee aan de slag te gaan. Ik probeer iedereen zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te geven want dat is de kracht van Isokin.

296Isokin38187

Gerard Sluiter

 

Mijn naam is Gerard Sluiter. Ik werk sinds 2019 bij Isokin als Sportinstructeur/Krachttrainer.

Ik ben meerdere jaren Nederlands Kampioen kogelstoten en discuswerpen geweest en Nederlands beste gewichtheffen kampioen. Daar bleef het niet bij. Door jarenlang te trainen mag ik mij ook Europees- en Wereld Kampioen discuswerpen noemen. Kortom sporten zit in mijn bloed. Juist het begeleiden van mensen met een sportieve hulpvraag is wat mij aanspreekt binnen Isokin.

Mijn werk binnen Isokin is zeer afwisselend. Naast begeleiding in de zaal en het maken van trainingsschema’s geef ik verschillende groepslessen. U kunt bij mij terecht voor PT (personal trainer)-training, circuit training, buikspier- en balanstrainingen en het senioren fit programma. Verder begeleid ik met jongeren met een (verstandelijke) beperking. Daarnaast ziet u mij ook wel eens in de weer met gereedschap want binnen Isokin ben ik ook de technische man. Wist u al dat ik ook de maandelijkse nieuwsbrief van Isokin verzorg? Kortom ik geniet van deze afwisselende sportieve baan.

Om dit werk te kunnen doen, beschik ik over de nodige papieren. Ik ben afgestudeerd fitnesstrainer en slaagde voor de paramedische sportopleiding. Ook heb ik de diploma’s diabetes en obesitas, trainer-senioren, EHBO, AED en BHV op mijn naam staan en ik ben officieel atletiektrainer.