Onze sportinstructeurs

Sportinstructeurs

293Isokin38149

Harry van Oostende


Mijn naam is Harry van Oostende, ik werk sinds 1 oktober 2017 bij Isokin.

Ik werk al sinds 1987 in de fitness-branche. Bij Isokin verzorg ik de groepslessen, individuele trainingen en Personal trainingen. Om dit werk te kunnen doen beschik ik over de nodige opleidingen en diploma's: fitvak A en fitvak B, Nordic Walking instructeur, spinninginstucteur, body pump en cx works. Daarnaast beschik ik over de diploma's EHBO, AED, BHV en heb ik rug- en kniescholing op mijn naam staan.

Zelf ben ik gek op fitness, voetbal, zwemmen, wielrennen en atletiek. Sporten is mijn hobby geworden en mijn passie breng ik graag over op onze leden. Het motiveerd mij om samen doelen te stellen en hiermee aan de slag te gaan. Ik probeer iedereen zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te geven want dat is de kracht van Isokin.

296Isokin38187

Gerard Sluiter


Mijn naam is Gerard Sluiter. Ik werk sinds 2019 bij Isokin als Sportinstructeur / Krachttrainer.

Ik ben meerdere jaren Nederlands Kampioen kogelstoten en discuswerpen geweest en Nederlands beste gewichtheffen kampioen. Daar bleef het niet bij. Door jarenlang te trainen mag ik mij ook Europees- en Wereld Kampioen discuswerpen noemen. Kortom sporten zit in mijn bloed. Juist het begeleiden van mensen met een sportieve hulpvraag is wat mij aanspreekt binnen Isokin.

Mijn werk binnen Isokin is zeer afwisselend. Naast begeleiding in de zaal en het maken van trainingsschema’s geef ik verschillende groepslessen. U kunt bij mij terecht voor PT (personal trainer)-training, circuit training, buikspier- en balanstrainingen en het senioren fit programma. Verder begeleid ik met jongeren met een (verstandelijke) beperking. Daarnaast ziet u mij ook wel eens in de weer met gereedschap want binnen Isokin ben ik ook de technische man. Wist u al dat ik ook de maandelijkse nieuwsbrief van Isokin verzorg? Kortom ik geniet van deze afwisselende sportieve baan.

Om dit werk te kunnen doen, beschik ik over de nodige papieren. Ik ben afgestudeerd fitnesstrainer en slaagde voor de paramedische sportopleiding. Ook heb ik de diploma’s diabetes en obesitas, trainer-senioren, EHBO, AED en BHV op mijn naam staan en ik ben officieel atletiektrainer.

Image 50397697

Christel van 't Einde


Mijn naam is Christel, ik werk sinds sept 2022 bij Isokin als praktijkassistente, vanaf november 2023 zal ik ook aan het werk zijn als sportinstructrice.

Ik ben op veel vlakken een echte duizendpoot, zo ook in het sporten. Binnen Isokin zal ik mij richten op de pilates lessen en de circuit trainingen, maar ook hoop ik jullie te mogen helpen en begeleiden in de zaal. Ik denk graag in mogelijkheden, wat kan wel? Dus loop je ergens in vast? Heb je hulp nodig met je schema? Ik help je hier graag bij.

Zelf boks ik graag, doe ik aan krachttraining en sinds kort ben ik ook gestart met hardlopen.

In het verleden heb ik ook veel gezwommen, en balance lessen gedaan.

Sihouet Vrouw

Sanne Reinds


Mijn naam is Sanne Reinds, ik werk sinds 1 november 2023 bij Isokin als sportinstructrice.

Bij isokin zal ik mij richten op de balance, yoga en circuittrainingen. Naast het verzorgen van deze trainingen, zal ik rondlopen in de zaal en begeleiden waar dat nodig is, door middel van een nieuw schema maken of corrigeren van oefeningen, niks is mij te veel dus vraag gerust en ik help je graag.

Naast het werken bij Isokin ben ik werkzaam in mijn eigen personal trainingsstudio samen met mijn vriend Remco Langenbach. In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker een balletje te gaan slaan op de golfbaan en winters lekker te skiën.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en er mooie sportieve uurtjes van te maken.