Oefentherapie

Oefentherapie 

Oefentherapie helpt u wanneer u lichamelijke klachten heeft als gevolg van verkeerd bewegen of een ongunstige houding. Met oefentherapie onderzoeken we op welke manier uw lichaam tijdens uw dagelijkse activiteiten wordt belast, welk effect dit heeft en hoe we uw klachten kunnen oplossen. U bent voor oefentherapie van harte welkom in onze praktijk in Apeldoorn.

Wat houdt oefentherapie precies in?

Oefentherapie is erop gericht om u bewust te maken van uw houding en uw manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Wat gebeurt er als u zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten krijgen het daarbij zwaar te verduren? Tijdens de oefentherapie kijken we niet alleen naar de klacht, maar naar uw hele lichaamshouding. Tijdens de behandeling begeleidt een gespecialiseerde oefentherapeut u in het aanleren van een gezondere houding en een verbeterd bewegingsgedrag. Zo helpt oefentherapie u van uw klachten af.

Oefentherapie als gerichte oplossing

Omdat ieder mens uniek is, stemmen wij de oefentherapie zorgvuldig af op uw situatie. Onze specialisten kijken naar uw manier van bewegen, maar ook naar uw totale belasting. Vervolgens worden de oefeningen afgestemd op uw werk- en / of privésituatie. Daarmee beschikt u over alle benodigde informatie en vaardigheden om de balans te leren handhaven.

Oefentherapie bij Isokin in Apeldoorn

Wilt u meer weten over oefentherapie bij Isokin in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op.

Direct online een afspraak maken.