Hart en vaatziekten

ij hartrevalidatie is de verbetering van uw conditie, spierkracht en dagelijkse vaardigheden een belangrijk onderdeel. Isokin biedt u deskundige begeleiding met een speciaal beweegprogramma. Hiermee krijgt u meer kracht en energie en neemt de kwaliteit van leven flink toe. Echt een aanrader als u na hartfalen meer wilt doen dan u gewend was.

Programma

Wij beginnen met een intake. Onderdelen hiervan zijn een klachteninventarisatie, lichamelijk onderzoek en inspanningstesten. De therapeut bepaalt of u voldoet aan de criteria voor deelname. U traint in groepsverband middels een persoonlijk programma, adviezen en voorlichting. De trainingstijd is een uur. 

Informatie over vergoedingen

Aan het trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut zijn kosten verbonden. De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd kunt u er ook voor kiezen om een fitness abonnement bij ons te nemen. Voor informatie over vergoedingen kunt u uw polis nalezen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Direct online een afspraak maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Kevin via kevinmelessen@isokin.nl

Claudicatio Intermittens

Heb je last van etalagebenen (Claudicatio Intermittens)? Kom dan naar isokin voor een specifieke looptherapie. Op die manier stimuleren en caochen wij je naar pijnvrij lopen over langere afstanden.

ISOKIN is aangesloten bij ClaudicatioNet, een kennisnetwerk van vaatchirurgen, huisartsen en gespecialiseerde fysiotheraeuten op het gebied van perifeer vaatlijden en looptherapie. Ook de vaatchirurgen van het Gelre Ziekenhuis zijn hierbij aangesloten.

 

Direct online een afspraak maken.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.