Ons laatste
nieuws

Lees hier alles over het laatste nieuws

 

221Isokin36388

Wijziging balie bezetting 24 jan 2024

Helaas heeft Mascha besloten om ons te verlaten. Zij heeft een andere uitdaging gevonden die ze niet met haar werkzaamheden bij Isokin kon combineren. We willen Mascha bedanken voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging. Het vertrek van Mascha zullen wij intern opvangen. Op woensdag zal Christel achter de balie werken en op vrijdag zal Lisa achter de balie werken. Twee andere, maar niet onbekende gezichten, dus achter de balie op woensdag en vrijdag. Christel en Lisa veel (werk)plezier gewenst!

6Insokinwebsite

Overname Isokin door de TopzorgGroep 21 dec 2023

Er is een mooie nieuwe ontwikkeling voor Isokin. Per 1-1-2024 is Isokin onderdeel van de ‘TopzorgGroep’. Dit is een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland. De TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (alle mogelijke specialisaties binnen de) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland.De TopzorgGroep werkt nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft dienstverlening op het gebied van:

221Isokin36388

Aangepaste openingstijd 12 dec 2023

Vrijdag 22 december 2023 zijn wij om 15.30 uur gesloten in verband met onze jaarlijkse kerstborrel.

A77578a0 Cafa 463A Beee 0Fdef90e794e

Nieuwe collega: Maaike van Zanten 14 nov 2023

Sinds 2 november is Maaike van Zanten ons team komen te versterken. Ze stelt zich voor:Hallo allemaal! Mijn naam is Maaike van Zanten en per 2 november 2023 heb ik mij mogen aansluiten bij het team van Isokin als zijnde (Geriatrie)fysiotherapeut. Ik heb de afgelopen jaren in de provincie Groningen gewerkt als fysiotherapeut, maar ben nu in deze prachtige omgeving neergestreken mede wegens de mooie natuur, waar ik een grootliefhebber van ben. 

194Isokin36303

Donderdagavond 6 nov 2023

Inmiddels hebben wij ook de vervanging van Alexandra op de donderdagavond rond! Onze Christel gaat Alexandra op donderdagavond vervangen. Christel heeft ruime sportervaring en heeft in het verleden ook bootcamp lessen gegeven. Ze heeft veel zin om aan de slag te gaan! 

180Isokin36263

Vertrek Alexandra, Verwelkoming Sanne 2 nov 2023

Zoals sommige wellicht al weten zullen de wegen van Alexandra en Isokin helaas gaan scheiden. Alexandra gaat zich op andere dingen richten en zal hierdoor per 1 december niet meer werkzaam zijn bij Isokin. Dat vinden wij uiteraard erg jammer. Wij willen Alexandra bedanken voor haar inzet en wensen haar al het goede in haar verdere loopbaan!