Ons laatste
nieuws

Lees hier alles over het laatste nieuws

 

Belia Verbeem Isokin

Vertrek Belia 16 mei 2023

Helaas moeten we jullie melden dat Belia ons per 1 juni gaat verlaten: "Hallo allemaal, Na bijna acht jaar bij Isokin gewerkt te hebben ga ik Isokin verlaten. Ik ga aan de slag met mijn eigen bedrijf; Maatwerk in Bewegen. Ik heb al langer de wens gehad om mensen (naast of aansluitend aan de fysiotherapie) te helpen met verantwoord bewegen. Personal training, maar dan net met dat extra stukje maatwerk. Ik zal daarnaast in Apeldoorn blijven werken als fysiotherapeut voor de behandeling en begeleiding van mensen met Parkinson(nisme). Ik ga het samenwerken in het gezellige team missen en natuurlijk ook de vele contacten in de oefenzaal en daarbuiten. Bedankt voor alle mooie, leerzame, warme, intensieve, sportieve, chaotische, waardevolle, motiverende, serieuze en humoristische momenten in de afgelopen jaren. 

Aleida Notohadinegoro Isokin@2X

Vertrek Aleida 10 mei 2023

Helaas moeten we jullie melden dat Aleida ons per 1 juni gaat verlaten, na bijna 10 jaar bij Isokin gewerkt te hebben:  "Lieve sporters en cliënten van Isokin.

6Insokinwebsite@2X

Schoonmaken apparatuur niet meer verplicht 3 mei 2023

Vanaf heden is het schoonmaken van de apparatuur in de oefenzaal niet meer verplicht. We willen jullie nog wel stimuleren om de cardio apparatuur schoon te maken in verband met het zweten. Gebruik op de overige apparaten je handdoek! Wil je wel je apparaat schoonmaken? Dan mag dit uiteraard. Dit kan natuurlijk ook vóór gebruik.

6Insokinwebsite@2X

Inschrijven voor sporten niet meer nodig 2 mei 2023

Vanaf heden is het inschrijven voor het sporten bij Isokin niet meer nodig. We willen hiermee iedereen de mogelijkheid geven om te komen sporten wanneer je maar wilt. Het kan hierdoor zijn dat het op sommige momenten iets drukker is in de oefenzaal. We vragen je begrip hiervoor. Heb je last van de drukte? Vraag dan eens na bij een van de sportinstructeurs op welke tijden het wat rustiger is.

6Insokinwebsite

Interview rebelation 20 apr 2023

Rebelation in gesprek met Kevin over de ontwikkeling van de nieuwe website. Wat was voor jou de reden om deel te nemen aan de Creatieve Fundatie? Onze oude website was verouderd en daarom was het tijd voor een nieuwe website. Daarbij wilden we gelijk een goede huisstijl presenteren. Voor onze online vindbaarheid werkten we al samen met Rebelation en omdat we daar heel tevreden over waren, hebben we hen ook een voorstel laten doen voor een nieuwe huissstijl. Zo zijn we uiteindelijk aan de Creatieve Fundatie begonnen.

Jennifer Van Zon

Vertrek Jennifer 7 apr 2023

Helaas moeten we jullie melden dat Jennifer ons gaat verlaten:  Met een dubbel gevoel neem ik per 1 mei afscheid van Isokin. Ik heb de afgelopen 2 jaar met veel plezier een hoop mensen mogen ondersteunen in hun weg naar minder pijn, stress en meer balans in hun leven. Nu is het tijd om voor mijn eigen balans te kiezen. Ik zal per 1 mei mijn grote passie volgen en aan de slag gaan als psycholoog. De afgelopen 3 jaar heb ik hard aan mijn master gewerkt en het is nu eindelijk zo ver om dit in de praktijk te kunnen brengen. Ik wil iedereen, (oud) patienten, en (oud) collega's bedanken voor de mooie en leerzame tijd.