Specialistisch
aanbod

Zorg op maat

De therapeuten van Isokin hebben uiteenlopende specialisaties. Zij vormen een team dat je gericht helpt bij het herstel van klachten. Hierdoor kan het zijn dat u met meerdere therapeuten te maken krijgt tijdens het behandelproces. Dit gebeurt uiteraard alleen in overleg. Onze therapeuten werken nauw samen en hierdoor bieden we de best mogelijke zorg. Bekijk ons team voor de specialisaties van onze therapeuten.

162Isokin35747

Chronische pijn

 

Chronische pijn heeft een grote impact op veel gebieden, zoals de kwaliteit van leven, het bewegen, werk en sociale activiteiten. Bent u al door uw arts verwezen naar een therapeut die aangesloten is bij het Netwerk Chronische Pijn, of bent u op zoek naar een frisse blik over uw klachten? Bij Isokin bent u aan het juiste adres voor deskundige behandeling.

Home

Verantwoord hardlopen

 

Hardlopen is leuk, zowel in Apeldoorn als in de prachtige natuur rondom Apeldoorn. Maar hardlopen is niet zonder gevaar: bij hardlopen is het risico op blessures bovengemiddeld groot. Een hardloopblessure kan je plezier in hardlopen lelijk verpesten. Daarom helpt Isokin jou met professionele blessurepreventie en een maatwerk trainingsprogramma om met plezier te hardlopen en hardloopblessures te voorkomen.

56Isokin35399

Revalidatie en herstelzorg

 

Voor uw revalidatie bent u bij de specialisten van Isokin in Apeldoorn in vertrouwde handen. Wij vormen een kleinschalige organisatie, waar specialistische begeleiding en persoonlijke aandacht voor u vooropstaan. Met een maatwerk revalidatietraject en ervaren specialisten zorgen we dat u op een gezonde en verantwoorde manier herstelt.

Pexels Ketut Subiyanto 4473864@2X

Slaaptherapie

 

Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als u langere tijd slecht slaapt, neemt de vermoeidheid toe en kunt u steeds meer beperkingen ervaren in het dagelijks functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. Door deze emoties komt u in een vicieuze cirkel waardoor het slapen moeizaam blijft gaan.

Prev Next

Over onze praktijk

Al 25 jaar gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten, blessures en stoornissen in houding en beweging. Ons professionele team streeft ernaar om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen! Bij Isokin kunt u onder andere terecht voor fysiotherapiemanuele therapieoefentherapie en fitness. Tijdens de sporturen is er altijd een sportinstructeur aanwezig want bij ons staat persoonlijke begeleiding voorop!

Meer lezen