Groepslessen

Als je bij Isokin een fitnessabonnement hebt kun je gratis meedoen met alle groepslessen die op het groepslesrooster staan. We bieden ook twee verschillende workouts op muziek aan. 

Steps

Wilt u naast verantwoord trainen ook meer gewicht kwijt raken? Dan is Steps echts iets voor u! Steps betekent doelgericht uw conditie verbeteren en gelijktijdig ook een hoge vet verbrandende factor. Daarnaast worden uw benen-, buik- en bilspieren sterker. U komt strakker in uw vel te zitten!

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van onze stepsles.

Total workout

Bij een Total Workout worden alle spiergroepen in een half uur getraind. Tijdens deze workout staat er altijd een leuk muziekje op de achtergrond aan. Soms draait de instructeur de volume knop wat omhoog om de deelnemers wat op te zwepen. Tijdens deze workout trainen we met ons eigen lichaamsgewicht, gebruiken we gewichtjes, xcore buisjes of bewegen we matig intensief op de muziek. Deze workout is voor iedereen geschikt. Je kunt alle oefeningen aanpassen op je eigen niveau. 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van onze total workout. 

Buikspierkwartier

Wat is een buikspierkwartier? De naam zegt het eigenlijk al: een kwartier lang oefeningen voor de buikspieren doen. Maar denk niet dat we alleen maar crunches doen. Nee, we doen meer! We zorgen voor een gevarieerde les waarbij alle buikspieren aan bod komen. Ook doen we oefeningen voor de rompstabiliteit waardoor ook je lage rug sterker wordt. 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van ons buikspierkwartier. 

Workouts op muziek

Workout Low Impact

Tijdens deze workout beweeg je met een matige intensiteit op muziek. Tijdens deze workout doe je verschillende danspasjes of doe je oefeningen met gewichtjes. Iedereen kan meedoen! 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van deze les. 

Workout High impact

Tijdens deze workout is de intensiteit wat hoger dan bij de low impact. Tijdens deze workout beweeg je sneller op de muziek. Ook hier kunnen gewichtjes worden gebruikt om extra spiergroepen te trainen. Ook zijn we in het bezit van xco buisjes die soms gebruikt worden om extra intensiteit aan deze les te geven. 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van deze les. 

Balance

Ons Balance programma staat voor het stretchen, versterken en balanceren van uw lichaam. Door middel van ‘bewustwording’ verbetert de lichaamshouding en kunnen blessures worden voorkomen/verholpen en behandeld. Doel van Isokin in Balance is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam waarin overbelaste spieren worden ontlast.

Bij Isokin in goede handen

Tijdens de groepslessen kan je altijd het niveau en intensiteit op eigen wensen en behoeftes aanpassen. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan komen tijdens de lessen. De sportinstructeur zal er altijd voor zorgen dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Klik voor ons volledige aanbod aan groepslessen hier