Groepslessen

Groepslessen bij Isokin

Als u bij Isokin een fitness abonnement heeft kunt u gratis meedoen met alle groepslessen die op het groepslesrooster staan.

Total workout

Bij een Total Workout worden alle spiergroepen in een half uur getraind. Tijdens deze workout staat er altijd een leuk muziekje op de achtergrond aan. Soms draait de instructeur de volume knop wat omhoog om de deelnemers wat op te zwepen. Tijdens deze workout trainen we met ons eigen lichaamsgewicht, gebruiken we gewichtjes, xcore buisjes of bewegen we matig intensief op de muziek. Deze workout is voor iedereen geschikt. U kunt alle oefeningen aanpassen op uw eigen niveau. 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van onze total workout. 

Buikspierkwartier

Wat is een buikspierkwartier? De naam zegt het eigenlijk al: een kwartier lang oefeningen voor de buikspieren doen. Maar denk niet dat we alleen maar crunches doen. Nee, we doen meer! Tijdens het buikspierkwartier doe je korte sets met verschillende oefeningen. Het is een combinatie van oefeningen die alle verschillende buikspieren belasten en ook de rompstabiliteit wordt getraind. Sterkere buikspieren hebben allerlei voordelen. U heeft een stabielere houding en een kleinere kans op lage rugpijn. Ook geven sterkere buikspieren een betere ademhaling en hiermee kunt u beter presteren bij andere sporten.

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van ons buikspierkwartier. 

Workouts op muziek

Bij een ‘workout op muziek’ worden alle spiergroepen in een half uur getraind. Tijdens deze workout staat er altijd een leuk muziekje op de achtergrond aan. Soms draait de instructeur de volume knop omhoog om de deelnemers wat op te zwepen. Tijdens deze workout trainen we met ons eigen lichaamsgewicht, gebruiken we gewichtjes of andere materialen. We bewegen matig intensief op de muziek. Uw hartslag kan daarbij iets oplopen. Deze workout is voor iedereen geschikt. U kunt alle oefeningen aanpassen op uw eigen niveau. Samen bewegen en plezier hebben, staat bij deze workout voorop.

Tijdens deze workout beweegt u met een matige intensiteit op het ritme van de muziek. Tijdens deze workout doet u verschillende (dans)pasjes of doe je oefeningen met gewichtjes. Iedereen kan meedoen! 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van deze les. 

Balance

Ons Balance programma staat voor het stretchen, versterken en balanceren van uw lichaam. Door middel van ‘bewustwording’ verbetert de lichaamshouding. Het doel van de Balance les is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam waarin overbelaste spieren worden ontlast. Onze Balance les is een combinatie van Tai Chi, Yoga, mobiliteit en krachtoefeningen. Op rustige muziek voeren we in groepsverband de oefeningen uit. Hierbij wordt gelet op ademhaling, aanspannen van de core, rustig en correct bewegen. Door het rustige tempo kan iedereen meedoen, of je nu jong of oud bent, top fit of revaliderend, je haalt altijd iets uit de les. Zo werken we samen aan een gebalanceerd en sterk lichaam. 

Circuittraining

Een circuittraining is een full body workout. U werkt aan uw spierkracht maar ook aan je conditie, omdat u aan het eind van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die u tussen de oefeningen krijgt is alleen het wisselen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft als doel om kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Ideaal voor afvallen maar dus ook om uw spiermassa te vergroten en u fit te willen voelen. Een circuittraining bestaat uit verschillende oefeningen en u doet het in groepsverband. Het is ook ideaal als u niet vaak komt sporten maar toch het hele lichaam wilt trainen. Circuittraining is een toegankelijke manier van trainen omdat het het voor elk niveau geschikt is! Het is een super workout voor je algemene kracht- en uithoudingsvermogen.

Bij Isokin in goede handen

Tijdens de groepslessen kunt u altijd het niveau en intensiteit op eigen wensen en behoeftes aanpassen. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan komen tijdens de lessen. De sportinstructeur zal er altijd voor zorgen dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Interesse in sporten bij Isokin? Neem dan contact met ons op. 

Direct online een fitness abonnement afsluiten