Sportzolen

"Met de zolen van VSO loop ik een stuk beter dan voorheen. Echt een oplossing!"

VSO-Apeldoorn is gespecialiseerd in het analyseren van voet- en loopproblematiek en het maken van zooltjes voor in uw schoenen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut maakt door middel van geavanceerde apparatuur een dynamische opname van uw looppatroon. Zo wordt zichtbaar hoe uw voet zich gedraagt tijdens belasten en waar er eventueel steun gewenst is. VSO redeneert vanuit het dynamisch bewegen in plaats vanuit de stilstaande voet.

Doelgroep   

De VSO zolen zijn zeer soepel en daardoor bijzonder geschikt om mee te sporten, maar zijn ook doeltreffend en draagbaar in al uw dagelijkse schoeisel. Analyse en advies kan tevens preventief belangrijk zijn, ongeacht uw sport- of belastingsniveau. De kans op blessures wordt aanzienlijk kleiner bij gebruik van ondersteuning die past bij uw wensen.

  • kinderen
  • sporters
  • ouderen
  • mensen met een staand/lopend beroep

Plan van aanpak

Bij de intake wordt de vraagstelling en de klachten geïnventariseerd en er vindt een onderzoek plaats. Tevens wordt direct de dynamische opname gemaakt van uw looppatroon en wordt de analyse besproken. Indien nodig wordt een aantal weken later een afspraak gemaakt voor de levering van de zooltjes. Bij de intake dient u een geldig identiteitbewijs en uw verzekeringspasje mee te nemen.

U krijgt bericht wanneer de zolen geleverd zijn, u kunt deze dan afhalen op de praktijk.

Vergoeding 

U ontvangt van ons een particuliere nota m.b.t het consult voor het aanmeten en de controle van de (sport)zolen. Deze dient rechtstreeks aan ons voldaan te worden, evenals de nota voor de zolen zelf.

Deze nota’s kunnen daarna eventueel door uzelf worden ingediend bij uw zorgverzekeraar en worden als zodanig mogelijk vergoed uit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. De zolen worden geproduceerd door een geregistreerd orthopedisch schoen-technicus. Ze zijn daarmee officiële steunzolen en worden mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringsvoorwaarden.

De prijs van een consult bedraagt € 56,00. De prijs van een paar individuele zolen bedraagt  € 184,00 (kinderen t/m 12 jr. € 164,00). Dit is inclusief benodigde controles en aanpassingen binnen een half jaar na aanschaf. U ontvangt van ons zelf de factuur.

Kijk voor meer informatie op de site van VSO-Apeldoorn 

VSO Apeldoorn