Overname Isokin door de TopzorgGroep

21 dec 2023
Er is een mooie nieuwe ontwikkeling voor Isokin.

Per 1-1-2024 is Isokin onderdeel van de ‘TopzorgGroep’. Dit is een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland. De TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (alle mogelijke specialisaties binnen de) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland.

De TopzorgGroep werkt nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft dienstverlening op het gebied van:
-Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. een revalidatiearts, 
-Hartrevalidatie o.l.v. een cardioloog,
-Longrevalidatie o.l.v. een longarts
-Specialistische GGZ o.l.v. een psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut. 

Daarnaast is de TopzorgGroep actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO re-integratie, letselschade en bedrijfszorg/arbeidsrevalidatie trajecten. 

De reden voor deze samenwerking is dat door de verwachte veranderingen in de gezondheidszorg het van belang is dat we als praktijk de gevraagde dienstverlening kunnen blijven aanbieden. Daarnaast was het onze wens om naast verzekerde zorg ook andere dienstverlening aan te bieden op het gebied van revalidatie, bedrijfszorg en psychologische zorg. Middels deze samenwerking met de TopzorgGroep kunnen wij dit in de toekomst ook gaan realiseren.

De TopzorgGroep is, net als Isokin, aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’.  Daarnaast zijn ze voor al hun producten gecertificeerd door middel van het HKZ kwaliteitscertificaat. 

Ondanks deze uitbreiding van dienstverlening zullen we onze vertrouwde werkwijze met het huidige team blijven aanbieden: betrokken en met inzet op maximaal resultaat.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor vragen over deze samenwerking.

Johann de Jong en Gerard Vos, namens Isokin Apeldoorn